De ayurveda coach podcast

Deze podcast is voor vrouwelijke ondernemers die door middel van Ayurveda grote winst willen behalen met hun gezondheid en daarmee ook in hun carrière.

Succes zonder stress, slecht slapen, hormonale disbalans en andere gezondheids klachten.

Verlang jij ernaar om – op elk vlak van je leven – de beste versie van jezelf te zijn? Wil jij ook 100% presteren EN 100% in balans zijn? Zowel in je privéleven als je carrière?
 
Laat mij je helpen. In De Ayurveda Coach Podcast leer ik jou wat jij nodig hebt om dit te bereiken.
 
Door middel van Ayurveda veranderde mijn leven 180 graden. Mijn jarenlange
slaapprobleem verdween, mijn menstruatie kwam weer er terug, ik bereikte moeiteloos mijn gezonde gewicht en mijn hormonen kwamen weer in balans (byebye PCOS!).
 
Daarnaast ervaar ik, in plaats van weerstand, een enorme flow in mijn leven en behaal ik het ene succes na het andere. Zonder dat ik overloop van de stress, maar juist met heel veel fun & ease.
 
Als dít het effect is van Ayurvedisch leven, en dan ook nog eens op een manier die voor ons drukke, Westerse vrouwen werkt, dan is het mijn missie om jou te helpen dit ook te bereiken! 
 
In deze podcast deel ik al mijn eigen ervaringen waardoor ik zelf fysiek EN mentaal de beste versie van mezelf ben en daardoor zowel in mijn privéleven als in mijn business next level kan gaan!

De afleveringen