Boost direct je gezondheid met Ayurveda

Op een simpele manier met de voor jou juiste voeding en lifestyle grote winst gaan behalen met je gezondheid. 

In 3 maanden tijd leer je basis van Ayurveda, zodat jij dit, als drukke ambitieuze vrouw, zelf ook moeiteloos in je dagelijkse leven kunt gaan toepassen.  

MISSCHIEN HERKEN JE HET VOLGENDE WEL:

STEL JE EENS VOOR DAT...

Klinkt goed toch?
 

Zet dan nu de eerste stap en meld je aan voor mijn programma 

’Boost direct je gezondheid met Ayurveda!’ 
 
LET OP:  Je kan mijn programma nu zeker starten, na mijn verlof (half feb) zullen we dan de coachingsgesprekken inplannen!

DIT IS WAT HET ONLINE TRAJECT PRAKTISCH GEZIEN INHOUDT:

WAT ANDEREN ZEGGEN Over mij

DIT ZIJN DE RESULTATEN NA DE ONLINE TRAINING:

Heb je nog twijfels en wil je dit persoonlijk met me bespreken?
Boek dan een korte (gratis) coachingsessie* met mij. 
*Vanwege mijn zwangerschapsverlof kan dit vanaf half februari weer. 

Als je eenmaal met Ayurveda bent begonnen en het in je leven is geïntegreerd, dan wil je niet meer terug. Je gaat vliegen terwijl je tegelijkertijd met beide benen op de grond blijft staan.
 
En hoe fijn! In deze cursus kun je alles als tekst lezen, maar ook als podcast beluisteren. Wel zo handig als je het graag combineert met het reizen naar je werk, een wandeling, fietstocht of kooksessie. Als ambitieuze vrouw heb je het namelijk al druk genoeg 😉
 
Ben je er klaar voor? Let’s GO.

Wat anderen zeggen

“IK VOEL ME FITTER, ENERGIEKER, SLAAP BETER EN BEN NOG NOOIT ZO PRODUCTIEF GEWEEST!”
 
Wat een fijne cursus! Ik weet nu zelf wat ik kan doen om me fitter en gezonder te voelen! Ik weet wat mijn constitutie is, maar nog belangrijker… ook wat mijn onbalans is! Het is echt zoals Marleen beloofd. Ik voel me fitter, energieker, slaap beter en ben overdag nog nooit zo productief geweest! Dit proeft naar meer, dus ik heb me ook aangemeld voor het 3 maanden coaching traject – Lisanne de Wit –