Online training

Boost direct je gezondheid EN je CARRIÈRE met Ayurveda

Gezonder, gelukkiger EN succesvoller. 

In deze online training krijg je zelf de tools om een start te maken met Ayurveda.
 
Je leert in 3 maanden de basis van Ayurveda, zodat jij dit zelf ook in je dagelijkse leven kunt gaan toepassen.
 

Inclusief 1,5 uur persoonlijke coaching! Zodat je precies weet welk body-mindtype je bent en wat jouw onbalans is.

Zo kun jij op een toegankelijke manier met de voor jou juiste voeding en lifestyle grote winst gaan behalen met je gezondheid en daarmee in je carrière! Je bedrijf is namelijk een weerspiegeling van hoe het met jou gaat.

BONUS: 
Meer dan 30 heerlijke en simpele recepten!
Inclusief Ayurveda Journal! 

 –> Vanaf 16 mei kun je de cursus starten!

MISSCHIEN HERKEN JE HET VOLGENDE WEL:

STEL JE EENS VOOR DAT

Klinkt goed toch?
 
Zet dan nu de eerste stap en meld je aan voor mijn online training ’Boost je gezondheid EN je business met Ayurveda! 

DIT IS WAT HET ONLINE TRAJECT PRAKTISCH GEZIEN INHOUDT:

WAT ANDEREN ZEGGEN Over mij

IK VOEL ME ZOVEEL FITTER, HEB MEER FOCUS EN BEN VEEL SCHERPER!” 
 
Marleen is al jarenlang mijn gezonde levensstijl coach. Ze staat aan de basis voor zo’n beetje elke gezonde verandering in mijn leven; van de jaarlijkse detox tot stoppen met koffie en van aankomen op een gezonde manier tot de dag beginnen met een ochtend ritueel. Dankzij haar fijne cursus ben ik Ayurveda beter gaan begrijpen en integeren in mijn dagelijks leven. Nu ik weet wat mijn bodymindtype is en hoe ik mijn onbalans herken kan ik zelf bijna elke klacht oplossen.
Ook al reisde ik afgelopen jaar in een camper met een super kleine keuken, alle Ayurvedische basis ingrediënten gingen mee. Kan me een leven zonder Ashwaghanda niet meer voorstellen 🙂 Ik ben Marleen enorm dankbaar. Niet alleen vanwege het voldane gevoel om beter voor mijn eigen lijf te zorgen, maar ook omdat het me zoveel meer focus geeft en fitter en scherper maakt. Kortom: echte aanrader deze cursus/ samenwerken met Marleen. – Leonie de l’Orme
“IK HEB VEEL MEER FOCUS, VANDAAG EEN SUPER GOEDE SALESPITCH GEHOUDEN!”
 
Super fijne cursus waardoor ik Ayurveda nu echt in mijn dagelijks leven toepas en het ook begrijp. Ik voel me echt al veel beter en weet dat dit alleen nog maar beter en beter gaat worden. De persoonlijke consulten zijn echt een hele fijne aanvulling op dit traject. Marleen is spot on en gaf me precies de juiste adviezen. Ik heb veel meer focus op mijn werk, vandaag echt een super goede salespitch gehouden terwijl ik dat vroeger doodeng vond! Kortom: heel erg blij dat ik dit online traject heb gedaan! – Lisa Vogel
“IK VOEL ME FITTER, ENERGIEKER, SLAAP BETER EN BEN NOG NOOIT ZO PRODUCTIEF GEWEEST!”
 
Wat een fijne cursus! Ik weet nu zelf wat ik kan doen om me fitter en gezonder te voelen! Ik weet wat mijn constitutie is, maar nog belangrijker… ook wat mijn onbalans is! Het is echt zoals Marleen beloofd. Ik voel me fitter, energieker, slaap beter en ben overdag nog nooit zo productief geweest! Dit proeft naar meer, dus ik heb me ook aangemeld voor het 3 maanden coaching traject. – Lisanne de Wit –
“PRECIES WAT IK NODIG HAD”
 
Toegankelijk, makkelijk te begrijpen en super leerzaam! Precies wat ik nodig had om mijn gezondheid en bedrijf te boosten. Aanrader dit! Echt ongelooflijk wat Ayurveda met je lichaam en mind kan doen. Ik voel me beter dan ooit en slaap weer heerlijk. Ook heb ik mijn menstruatie weer terug en ervaar ik eindelijk geen PMS meer. Dankjewel! – Marit –

DIT ZIJN DE RESULTATEN NA DE ONLINE TRAINING:

Kortom: Na het volgen van deze online training krijg je gezondheid een enorme boost, en word je de beste versie van jezelf. Dit leidt weer tot meer succes in je bedrijf; want je bedrijf is de weerspiegeling van hoe jij je voelt. 
Heb je nog twijfels en wil je dit persoonlijk met me bespreken?
Boek dan hier een korte coachingsessie
Als je eenmaal met Ayurveda bent begonnen en het in je leven is geïntegreerd, dan wil je niet meer terug. Je gaat vliegen terwijl je tegelijkertijd met beide benen op de grond blijft staan.
 
En hoe fijn! In deze cursus kun je alles als tekst lezen, maar ook als podcast beluisteren. Wel zo handig als je het graag combineert met het reizen naar je werk, een wandeling, fietstocht of kooksessie. Als ambitieuze vrouw heb je het namelijk al druk genoeg 😉
 
Ben je er klaar voor? Let’s GO.

Wat anderen zeggen

“IK VOEL ME FITTER, ENERGIEKER, SLAAP BETER EN BEN NOG NOOIT ZO PRODUCTIEF GEWEEST!”
 
Wat een fijne cursus! Ik weet nu zelf wat ik kan doen om me fitter en gezonder te voelen! Ik weet wat mijn constitutie is, maar nog belangrijker… ook wat mijn onbalans is! Het is echt zoals Marleen beloofd. Ik voel me fitter, energieker, slaap beter en ben overdag nog nooit zo productief geweest! Dit proeft naar meer, dus ik heb me ook aangemeld voor het 3 maanden coaching traject – Lisanne de Wit –