Download hier mijn gratis E-book 'Boost direct je gezondheid met Ayurveda!' Mijn 7 belangrijkste stappen'.

Mijn gratis E-book leid je in 7 stappen naar een leven met meer energie, minder stress, beter slapen, hormonale balans en een positieve mindset. 

WAAR IS DIE UIT-KNOP?!

Je bent een drukke vrouw, je doet veel in je leven en vanaf de buitenkant ziet het er geweldig uit. 

Maar… je merkt zelf dat het qua gezondheid nog niet zo gaat zoals je het wilt. 

Je hebt weinig energie, ervaart stress, hebt last van een opgeblazen buik, hormonale klachten, je slaapt slecht en het voelt alsof je hoofd nooit uit staat. 

Waar is die UIT-knop?! 🤯

JE VERLANGT ERNAAR....

Dat je je weer fit voelde en weer lekker kon slapen, zodat je al de plannen die je hebt met veel ‘lust for life‘ kunt uitvoeren, je weer die leuke partner bent en een relaxte moeder. 

Je wilt weer gaan leven in plaats van overleven.

Geloof me, ik snap helemaal waar je nu staat, dit had ik ook, maar door Ayurveda is mijn leven – en dat van honderden vrouwen die ik al heb geholpen – 180 graden de goede kant op veranderd. Ik slaap eindelijk weer, ik kan veel beter met stress omgaan, mijn menstruatie is weer terug en pijnloos, ik ben (in tegenstelling tot de vorige zwangerschap) op een natuurlijke manier zwanger geworden van mijn derde kindje, ik heb veel meer energie en weet nu precies wat ik zelf kan doen om alle ballen hoog te houden en tegelijkertijd gezond en ontspannen te blijven.

En dat is voor jou ook mogelijk! Namelijk met Ayurveda 😉

AYURVEDA

Ayurveda heeft zich al meer dan 5000 jaar bewezen. 

In tegenstelling tot alle massa diëten en sporthypes kijken we met Ayurveda echt naar jou als uniek persoon en passen we daarop de voedings- en leefstijladviezen aan. 

Er bestaat namelijk geen ‘one-size-fits-all’ dieet. 

Dit ga ik je leren in mijn boek:

 
  • Simpele stappen die jij direct kunt toepassen om jouw gezondheid als drukke vrouw te optimaliseren en beter met stress om te kunnen gaan. 
 
  • Hoe het komt dat je zo vaak moe bent en hoe je met praktische tips jouw energie niveau kunt verhogen.
 
  • Hoe het komt dat je last hebt van vervelende gezondheidsklachten en wat je daaraan kunt doen. 
 
  • Waarom zoveel vrouwen menstruatieklachten ervaren en hoe je er makkelijk af kunt komen. (Dit kan echt!)
 
  • Dat Ayurveda voor iedereen persoonlijk advies heeft. Je leert welke voeding en leefstijl jij nodig hebt om zowel mentaal als fysiek gezonder en gelukkiger te voelen.

MIJN MENSTRUATIE IS PIJNLOOS, MIJN STRESSLEVEL IS VAN EEN 12 NAAR EEN 5, 20 JAAR DARMKLACHTEN ZIJN OVER EN MIJN ECZEEM EN ACNE ZIJN VERDWENEN!”

 

Ik ben gestart bij Marleen omdat de stress me fysiek en mentaal in het dagelijks leven overspoelde. Ik herkende mezelf op veel vlakken niet meer en zat tegen (of in) een burn-out. Vaak buikpijn, huidproblemen zoals eczeem en acne en heftige menstruatie klachten waren al jaren onderdeel van mijn leven. En ondanks dat ik al veel kennis had opgedaan (zoals een studie orthomoleculair arts), miste ik iets.

 

Ik heb geprobeerd alles uit het traject te halen wat maar kon, en vanaf het eerste gesprek heb ik daar geen moment spijt van gehad. Juist kleine stapjes, het vooral doen wat wel kan en haalbaar is heeft me zoveel opgeleverd. De stok achter de deur, de backup zodat ik niet zelf het wiel hoefde uit vinden door middel van de gesprekken met Marleen heeft voor veel inspiratie en energie gezorgd. Het opnieuw leren voelen en op gevoel durven vertrouwen was en is moeilijk voor me. Ik heb nu tools die ik mijn hele leven in kan blijven zetten om stress beter te kunnen reguleren, waardoor mijn menstruatiecyclus stabiel en pijnloos is, ik heb geen darmklachten meer, mijn pms klachten zijn weg en ook mijn eczeem en acne is weg. 

 

Lieve Marleen dankje dat je altijd bereid bent om te luisteren en samen te sparren. Dat je me begeleid hebt met het starten van mijn Ayurvedisch pad. Dat je me tools en wijsheden hebt meegegeven die me iedere dag weer opnieuw zullen begeleiden en bij blijven omdat ze nu onlosmakelijk verbonden zijn met de persoon die ik ben en wil zijn.

– Elle –

 

over mij

Als Ayurveda coach help ik vrouwen grote winst te behalen met hun gezondheid. 

Door Ayurveda is mijn leven 180 graden de juiste kant op veranderd. Mijn 20 jarige slaapprobleem is opgelost, mijn menstruatiecyclus is weer helemaal terug, mijn PCOS is verdwenen, ik ben op een natuurlijke manier zwanger geworden van mijn derde kindje, ik ervaar veel minder stress, heb moeiteloos mijn gezonde gewicht bereikt en zit (meestal ;-)) in een heerlijke flow in plaats van in constante weerstand.

Door het toepassen van Ayurveda stroomt alles ineens de goede kant op en behaal ik het ene succes na het andere. Zonder dat ik ten onder ga aan stress, maar met heel veel plezier. 

Dít bijzondere effect van Ayurvedisch leven gun ik alle vrouwen. En het mooie is, het is ook nog eens makkelijk te integreren in onze drukke, Westerse levensstijl! Daarom is het mijn missie om nog veel meer vrouwen te helpen om dit ook te bereiken!  

 

De afgelopen jaren heb ik vele vrouwen mogen helpen:

Zoals Ashley, die praktisch in een burn-out zat toen ze bij mij kwam:

“IK HEB ER GEEN SECONDE SPIJT VAN GEHAD. IK BEN 3 MAANDEN LATER ECHT EEN COMPLEET ANDER MENS’

Ik zat tegen een burnout aan en was zo ongelofelijk moe dat ik eigenlijk nergens meer puf voor had. Werk ging wel heel goed, ik zat eigenlijk op het hoogtepunt van mijn carrière, versnelde promotie, mooie kansen in zicht, etc. Maar in mijn privéleven was er weinig van mij over.

Toen kwam ik op de instagram pagina van Marleen terecht en zij postte een bericht waar ik mijzelf helemaal in herkende: een drukke ambitieuze vrouw waarbij alles goed lijkt te gaan, maar fysiek enorm uit balans.

Na een super leuk kennismakingsgesprek koos ik er uiteindelijk voor om in mijzelf te investeren door een traject te gaan volgen, en ik heb hier geen seconde spijt van gehad. Ik ben 3 maanden later echt een compleet ander mens. Ik heb opeens weer energie, ik ben van mijn extreme vermoeidheid af, slaap weer goed, mijn cyclus is zonder pijn, ik ben een ochtendmens geworden, ik ben een stuk liever voor mezelf, en ik heb de tools om mijzelf weer in balans te brengen als het even een dagje niet zo goed gaat.

Als ik niet bij Marleen was begonnen was ik nu 100% zeker in een hele heftige burnout terecht gekomen en dankzij dit traject voel ik mij na jarenlang (fysieke) ellende en extreme vermoeidheid steeds meer mijzelf.

Het fijne aan dit traject was dat Marleen echt met kleine aanpassingen/oplossingen komt die uiteindelijk heel veel opleveren.   Op deze manier was Ayurveda een stuk toegankelijker dan ik gewend was. Marleen denkt echt met je mee en snapt ook heel goed hoe het leven nou eenmaal werkt. Af en toe heb je nou eenmaal borrels en feestjes.

Al met al ben ik Marleen enorm dankbaar en raad ik iedereen aan dit traject te gaan volgen. Behalve dat het je heel veel oplevert (zelfs dingen waarvan je niet wist dat je er last van had), is het gewoon een super leuk, lief en inspirerend mens, met heel veel persoonlijke aandacht voor jou. Ga dit doen!

– Ashley –

“IK HEB VRIJWEL ZONDER KLACHTEN EEN SUPERFIJNE ZWANGERSCHAP GEHAD!”
 
Marleen heeft mij ontzettend goed begeleid tijdens mijn zwangerschap en daarna. De adviezen en recepten die ze me heeft gegeven hebben ervoor gezorgd dat ik vrijwel zonder klachten een super fijne zwangerschap heb gehad. Daarnaast heeft ze me bewust gemaakt van het belang van de kraamtijd en wat ik allemaal kon doen om me hier zo goed mogelijk op voor te bereiden.
 
Naast haar uitgebreide kennis over Ayurveda en gezondheid heeft ze een hele fijne, ontspannen energie wat voor mij heel goed voelde tijdens mijn zwangerschap. Ben je zwanger of wil je zwanger worden en wil je weten wat je kunt doen om je zo goed mogelijk te voelen en je voor te bereiden op je kraamtijd, dan adviseer ik je zeker om een consult bij Marleen te boeken! – Heleen Bergsma 

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Waar ik veel handige tips geef over Ayurveda en mijn favoriete onderwerpen: 
stress, energie, slapen, hormonen en (voorbereiding) zwangerschap.

 @deayurvedacoach