Boost je hormonen met Ayurveda

Voor vrouwen die op een natuurlijke manier hun hormonen in balans willen brengen en houden. Hormonen maken ons namelijk de leukste versie van onszelf, maar ook de slechtste…. Voor welke kies jij?

“Een klachtenvrije cyclus bestaat echt, ook voor jou!”

Herken je dit?

Een deel van de maand wordt bepaald door jouw (duivelse) hormonen. Het lijkt wel of ze je tegenwerken. Op goede dagen bruis je echter van de energie en zit je heerlijk in je vel, letterlijk en figuurlijk.
Maar helaas lukt het je niet om dit vast te houden.

Je lichaam geeft je duidelijke signalen (Hallo migraine, verschrikkelijke moodswings en krampen ). Je weet dat er iets moet veranderen, dat voel je.
Maar wat dat is en wat je eraan kunt doen, dat weet je niet precies.

Wat ik zelf weet uit ervaring is dat hoe langer jij je de signalen van jouw lichaam negeert, hoe harder het zal gaan schreeuwen.

Je ervaart:

STEL DAT JE...

'Boost je hormonen met Ayurveda'

Hét programma dat jou op een simpele en natuurlijke manier gaat helpen om je hormonen te balanceren.

Zodat die klachtenvrije cyclus ook voor jou mogelijk wordt.

Reviews van het programma

Voor wie?

Dit is voor jou als je…

Samen gaan we aan de slag:

  • Je gaat begrijpen waar je klachten vandaan komen en welke voeding wel en niet goed voor jou is, zodat je cyclus weer klachtenvrij wordt, zowel lichamelijk als emotioneel.

  • Wat je kunt doen om jouw cyclus optimaal te ondersteunen, zodat je niet langer het gevoel hebt dat jouw hormonen ‘de vijand’ zijn, maar juist voor je zullen gaan werken.

  • Je leert waar die vervelende maandelijkse moodswings vandaan komen en wat je met simpele en praktische tips daaraan kunt doen.

  • Je krijgt alle informatie over supplementen die jou helpen je hormonen te optimaliseren en balans terug te vinden (en te houden!)

  • Zodat je de signalen van jouw lichaam leert herkennen, waardoor je zult begrijpen wat je kunt aanpassen in jouw leven en waar jij behoefte aan hebt. Iedereen is namelijk anders en heeft iets anders nodig.

Wat zit er in het programma:

Bonus module ‘Boost je vruchtbaarheid’ waarbij je met simpele stappen de ideale voedingsbodem voor een zwangerschap creëert.

Over mij

Na 10 jaar samen, besloten mijn vriend en ik: ‘We gaan proberen om zwanger te worden’. Maar helaas ging het niet zoals ik had verwacht.

Elke maand was een teleurstelling. Elke test bleef maar negatief. Ik raakte onzeker en verloor het vertrouwen in mijn lichaam.

Een verwijzing naar een gynaecoloog maakte het niet beter.

Daar kreeg ik te horen dat ik PCOS had, en dat als ik kinderen wilde, het lastig zou worden. Mijn wereld stortte in op dat moment. Maar ik wist direct ook: ik ga er alles aan doen om mijn kinderwens uit te laten komen!

Na een lang en slopend traject, vol hormonen en twee miskramen verder, werd ik zwanger van mijn dochter Bobbie Feline.

En ondanks dat mijn hormonen helemaal in de war waren, raakte ik wonder boven wonder dat jaar erop zwanger van mijn zoontje Charlie.

Twee kinderen verder, maar nog steeds ervaarde ik veel klachten rondom mijn hormonen.. Ik voelde: Dit moet toch anders kunnen?

Dat was gelijk het moment waarop mijn ogen werden geopend door Ayurveda. Want je kunt zoveel bereiken als je begrijpt hoe je je hormonen op een natuurlijk manier kunt balanceren.

Een klachtenvrije cyclus is echt normaal,
in tegenstelling tot wat veel vrouwen ervaren.

Mijn menstruatie kwam binnen drie maanden terug, mijn PCOS verdween en ik kwam met gemak op mijn natuurlijke gewicht waardoor ik mij fitter en relaxter voelde. Als klap op de vuurpijl raakte ik op een natuurlijke manier zwanger van mijn derde kindje.

Nu ik dagelijks ervaar hoe fijn het is om je hormonen niet je leven te laten bepalen, wil ik dit meer vrouwen meegeven.

Mijn missie is om vrouwen te laten ervaren dat het echt kan; een leuk leven waarbij je je het grootste gedeelte super goed voelt en je hormonaal in balans bent.

Inmiddels heb ik honderden vrouwen gecoacht in mijn praktijk in Amsterdam.

Dagelijks werk ik met hen aan hun fysieke en mentale gezondheid en voor dit soort berichten blijf ik altijd enorm dankbaar.

En deze succesverhalen kunnen ook jouw verhaal worden. Ik ga je er bij helpen.

Hieronder de meest gestelde vragen beantwoord:
Heb je last van je hormonen en wil je daaraan werken? Dan is dit programma 100% geschikt voor jou.
Je hebt 18 maanden toegang.

De meeste wel! Ghee kun je altijd vervangen door kokosolie of sesamolie. Voor melk gebruik je plantaardige melk.

Zodra je je hebt aangemeld, kun je gelijk starten. Je ontvangt een email met daarin al je gegevens. Kijk ook altijd even in je spam-folder.

Dat weet je als je de cursus doet, maar lees de reviews maar eens 😉 Ik heb nog nooit een ontevreden klant gehad.
Dan hoor ik dat heel graag van je en vinden we samen vast wel een oplossing.
Dat kan zeker! Wat een geweldig idee.

Dit aanbod is uniek omdat het elk aspect dat voor jou belangrijk is omvat; dus niet alleen OF voeding OF leefstijl OF supplementen. Nee, alles komt voorbij.

Daarbij kijkt Ayurveda naar jou als uniek individu, dus het zijn hele persoonlijke adviezen. Daardoor ga je jezelf en jouw lichaam goed begrijpen en kun je daar helemaal op inspelen. Hoe bewuster jij je van jouw lichaam wordt, hoe beter de connectie met jouw kindje ook wordt. Zowel in de zwangerschap als de kraamtijd.

Ook krijg je veel simpele oefeningen die jou door elke fase van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd helpen. Net als een zeer volledige en prachtig vormgegeven recepten guide met 40 recepten die jou en je kindje ondersteunen in elke fase van deze bijzondere periode. Het is de meest uitgebreide cursus die er op dit gebied bestaat.

Hormonen maken ons de leukste versie van onszelf, maar ook de slechtste…. Voor welke kies jij? 😉