1:1 AYURVEDA COACHINGSTRAJECT VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS

Ik leer jou in mijn exclusieve 1:1 trajecten hoe je met Ayurveda grote winst kunt behalen met je persoonlijke gezondheid EN daardoor ook in je carrière.
 
Succes zonder stress, slecht slapen, hormonale disbalans en andere gezondheidsklachten.
 
Ik zie in mijn praktijk veel vrouwen die ontzettend veel bereiken in hun carrière, maar doordat ze zo hard werken zorgen ze minder goed voor zichzelf en ervaren ze allerlei klachten. Ze leven dus niet hun volledige potentieel. Herkenbaar? 
 
Je slaat bijvoorbeeld je ontbijt over, eet snel een klef kantine broodje achter je laptop voordat de volgende meeting begint, gooit er nog een paracetamol en derde kop koffie achteraan tegen de opkomende hoofd- en nekpijn. Je werkt tot laat door; want tja die deadline he? Door het gebrek aan goede voeding overdag krijg je ‘s avonds honger, dus gaat om 21:00 die zak chips of (en?!) reep chocola open. Daardoor wordt in slaap komen een stuk moeilijker en als dat eenmaal lukt is de kans groot dat je veel te vroeg wakker wordt. Je ervaart stress en je gedachten vliegen alle kanten op. Je hormonen zijn ook uit balans. PMS of andere klachten tijdens je menstruatie horen er gewoon bij denk je. Je zou  dolgraag fitter willen zijn, vaker gaan sporten, je (chronische) stress verminderen en meer energie krijgen, maar… dat kost tijd. En die tijd stop je liever in jouw succesvolle bedrijf.
Herkenbaar? 
 
Ik was zelf ook zo’n vrouw. 

Misschien herken je het volgende wel:

De vrouwen die ik coach staan midden in het leven, hebben succes en willen alles uit het leven halen wat erin zit, maar geven geen prioriteit aan hun gezondheid en kunnen daar hulp bij gebruiken. 
 
Heb je dat gevoel ook? Je weet namelijk dat je je fysiek en mentaal veel beter kunt voelen dan je nu doet en je hebt inmiddels ook al het een en ander geprobeerd. Maar het feit dat je dit leest betekent waarschijnlijk ook dat die pogingen weer gestrand zijn. 
 
Je wil heel graag van je klachten af en de allerbeste versie van jezelf zijn, maar je wil dan wel zeker weten dat wat je doet ook echt resultaat oplevert. Want, net als in je bedrijf, wil je ook in je privéleven topresultaten behalen. Maar terwijl je je business doelen altijd haalt, vind je het juist moeilijk om je persoonlijke doelen ook te halen. Er is zoveel (tegenstrijdige) informatie over gezondheid. Hoe weet je nu wat je nog moet geloven?

Stel je eens voor dat

Klinkt goed toch?

Het is mogelijk om op ELK vlak van je leven 100% in balans te zijn.
 
En dan blijft je leven ook nog leuk 😉
 
Maar om dat te bereiken moet je verder kijken dan een standaard dieet, sportregime of mindfulness oefening. Dat heb je waarschijnlijk zelf ook al ervaren. Jij bent namelijk een uniek persoon en hebt dan ook een persoonlijke aanpak nodig en geen ‘one-size-fits all’
 
Wat voor jou goed is qua voeding kan voor een ander juist vergif zijn. 
 
Toch is dit vaak wat we doen, we volgen massaal 1 dieet, geloven dat HITT trainingen voor iedereen goed zijn en yoga’en ons suf. En toch voelen we ons totaal niet beter. Wat als er een manier is die kijkt naar wat JIJ als uniek persoon nodig hebt? Die kijkt naar alle aspecten in je leven; voeding, supplementen, beweging, mindset, self-care, slaap en je cyclus.
 
Afhankelijk van wat jouw prioriteit is en wat jouw wensen zijn, coach ik jou – naast voeding, mindset en lifestyle – op de onderwerpen stress, slaap en hormonen. En mocht je een kinderwens hebben die (nog) niet vervuld is, dan focussen we ook op (voorbereiding) zwangerschap. 
 

Mijn coachingstraject is echt maatwerk, omdat dit het enige is wat zorgt voor een grote shift in je leven. Ik begeleid je persoonlijk bij jouw transformatie op voedings- en lifestyle gebied, zodat jij grote winst gaat behalen met je persoonlijke gezondheid EN daardoor ook in je carrière veel winst gaat behalen.

Dat is waar ik je mee help

WAT ANDEREN ZEGGEN

”IK SLAAP WEER GOED, HEB ENERGIE VOOR 10 EN KAN ZOVEEL MEER DOEN IN MIJN BEDRIJF OP EEN DAG! DIT WAS PRECIES WAT IK NODIG HAD!”
 
Ik was de eerste die in het 1:1 coachingstraject van Marleen stapte en daar heb ik echt geen seconde spijt van gehad. In eerste instantie dacht ik wel even na over de prijs, maar wat je ervoor terugkrijgt is onbetaalbaar. Ik weet nu precies wat ik moet eten en doen om me goed te voelen. Ik slaap weer goed, mijn gewicht is lager dan voor mijn zwangerschappen, heb energie voor 10 en kan gewoon zoveel meer doen op een dag! Dus ik krijg ook veel meer voor elkaar in mijn bedrijf, echt precies wat ik nodig had! Niet twijfelen, gewoon doen, je krijgt er geen spijt van! – Kiki Wong
”IK VOEL ME BETER DAN OOIT EN KRIJG VEEL MEER VOOR ELKAAR IN MIJN CARRIÈRE!”
 
Wat een goede keuze om bij Marleen in haar coachingstraject te stappen. Marleen luistert goed, geeft praktische tips- die toepasbaar zijn op jouw specifieke situatie- en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Bovendien straalt ze veel rust uit, waardoor je zelf ook rustig en zen wordt! Ik voel me beter dan ooit en ik merk gelijk dat ik veel meer voor elkaar krijg in mijn carrière. Echt super dankbaar voor! – Zuhal Yilmaz
“MIJN ENDOMETRIOSE IS VEEL MINDER GEWORDEN! EN IK HEB MEER ENERGIE EN EEN VEEL MINDER GEJAAGD GEVOEL.”
 
Ik ben bij Marleen terecht gekomen omdat ik meeging met het eerste Ayurveda retreat wat ze organiseerde. Marleen heeft een heel fijn voedings en leefstijlplan opgesteld waarbij ik echt merkte dat ik dingen stap voor stap kon oppakken. Zoals een fijne ochtendroutine en tips qua voeding om mijn Vata-dosha in balans te krijgen. Ik merk dat ik meer energie heb, een minder gejaagd gevoel heb én meer tijd aan mezelf besteed en daar ben ik denk ook het meest blij mee. Maar het mooiste resultaat is toch wel dat mijn endometriose veel minder is geworden! Zelfs de artsen stonden ervan te kijken.
Ik zou anderen dan ook zeker aanraden om een traject bij Marleen te boeken. Ze is zo’n lief, fijn, mooi en warm persoon. – Daniela Fadda

Mijn coachingstraject is voor jou als je…

WAT ANDEREN ZEGGEN

”HET TRAJECT BETAALDE ZICH DIRECT WEER TERUG DOORDAT IK ZOVEEL ENERGIE HEB EN DAARDOOR ENE NA DE ANDERE KLUS BINNENHAAL”
 
Ik ben zo blij dat ik bij Marleen in haar coachingstraject ben gestapt. Ik wist al veel over gezonde voeding, maar nog nooit heb ik me ergens zo goed bij gevoeld! Eindelijk weet ik wat ik moet doen om me goed te blijven voelen, in plaats van steeds terug te vallen in oude (slechte!) gewoontes. Ik heb veel meer energie, slaap beter, ben van allerlei vage klachten af (zoals een onregelmatige cyclus) en heb nog nooit zo goed in mijn vel gezeten! Fysiek EN mentaal! Een super fijn resultaat is dat ik ook ineens de ene na de andere klus binnen haal. Het betaalde zich direct weer terug zeg maar. Echt, niet twijfelen, doe dit traject! Het gaat je zoveel opleveren.Dieuwertje Koesen 
“MIJN MENSTRUATIE IS NU ZONDER ONMENSELIJKE KRAMPEN, MOODSWINGS EN HEVIGE BLOEDINGEN!”
 
Nadat ik 2 maanden geleden begonnen ben met Ayurvedisch eten heb ik nu mijn tweede menstruatiecyclus en dit is echt een wereld van verschil! Niet meer onmenselijke krampen, moodswings en hevige bloedingen. Echt zo’n heerlijke ervaring dat het ook anders kan! Ik ben flink afgevallen en ook mijn stoelgang is nu elke ochtend perfect (een rijpe banaan!) In de sportschool lift ik ook gewichten waar je u tegen zegt! Ben de snelste bij mijn training (is niet eens mijn plan) en herstel echt goed en snel. En dan mijn focus op werk en privé, heerlijk, veel meer rust in mijn hoofd, daadkrachtiger en voel me echt heel erg goed! 
Ik zou Marleen zeker aanraden als coach, ik vind het fijn met haar communiceren, ze heeft onwijs veel kennis en is altijd bereid om mee te denken en helpen.Sjoukje Kragt
Fleur review
“PROBLEMEN WAAR IK AL JAREN MEE RONDLIEP ZIJN OPGELOST!”
 
Marleen Is intelligent en heeft humor. Ze neemt de tijd en luistert heel goed. Ze maakt dingen simpel en praktisch waardoor je makkelijk aan de slag kan. We hebben samen problemen opgelost waar ik al jaren mee liep! Ik heb meer energie, zit letterlijk EN figuurlijk beter in mijn vel en heb nog nooit zo goed geslapen. Daardoor ben ik op mijn werk ook echt zoveel productiever en krijg ik veel meer voor elkaar. Doen dus ❤️- Fleur 

HOE ZIET EEN 1-OP-1 COACHINGSTRAJECT ERUIT?

Wat krijg je allemaal bij een 1:1 AYURVEDA COACHINGSTRAJECT van 3 of 6 maanden.

COACHING
 • Kick-off sessie: Uitgebreide persoonlijke kick-off sessie van 2 uur, inclusief   pols- en tongdiagnose. Welk body/mind type ben je en wat heb je op elk vlak van je leven nodig om 100% in balans te komen en te blijven. Inclusief bioresonantietherapie* zodat we precies weten waar we bij jou de meeste aandacht aan moeten geven. 
 • Vervolg consults: Om de week een 1:1 call om te kijken hoe je ervoor staat, welke onderwerpen aandacht nodig hebben en waarin je mij al je vragen kan stellen. Ook in te zetten als breathwork, meditatie of yoga nidra begeleiding. 
 * Bioresonantie is een behandelmethode die stelt dat elk orgaan een specifieke frequentie (trilling) van elektro-magnetische aard heeft. Bij ziekte, klachten of onbalans in het lichaam kan die frequentie verstoord zijn. Elk mens heeft een bio-energetisch veld in en om het lichaam. Er worden in de behandeling frequenties naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die zorgen voor celoptimalisatie en balancering van het systeem. 

SUPPORT

 • Support: 24/5  contact via Voxer & mail: Kom je ergens even niet uit, ik help je 5 dagen per week met al je vragen.
 • Voedings- & Leefstijlplan: Volledig op maat gemaakt voedings- en leefstijlplan wat ik na elke sessie weer voor je aanpas.
  • Inclusief persoonlijk  plan met kruidenremedies en supplementen
  • Inclusief elke maand nieuwe recepten die voor jouw type geschikt zijn

PRACTICE

 • Detox: Persoonlijk detox programma inclusief een detox pakket
 • Reset: Adviestraject voor een betere hormoonbalans (cycle living), stressverlaging en beter slapen.  
 • Relax: Elke maand een half uur online breathwork, meditatie en yoga nidra met mijn coaching groep.

EXTRA

 • Selfcare: Pakket met onder andere thee en etherische biologische massageolie, op maat gemaakt voor jouw constitutie * 
 • Energie: Energieboosters zoals recepten, ademoefeningen, etherische geuren & mindset 
 • Bonus: 12 maanden Membership t.w.v. €24,99 op onze Alles over Ayurveda community met ontzettend veel waardevolle informatie en inspiratie *
 
*Alleen bij het 6 maanden traject 

Klinkt dit als wat jij nodig hebt? Vraag dan hieronder vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aan om te kijken of ik je kan helpen. Ik vind het namelijk super belangrijk dat we samen een goede match zijn. Deze wederzijdse klik is de basis van het succes van de coaching. Ook hoor ik tijdens dit gesprek graag alvast wat van jouw verhaal en jouw reden waarom je met coaching aan de slag wilt, zodat ik aan kan geven of ik de juiste persoon voor jou ben.

WAT ANDEREN ZEGGEN

DE RESULTATEN

(Als ambitieuze vrouw natuurlijk belangrijk ;-))
Als je bij mij een coachingstraject volgt, zul je ervaren dat je klachten verdwijnen: je slaapt beter en hebt minder stress. Tegelijkertijd ervaar je meer vrijheid en innerlijke rust. Je haalt veel meer uit het leven, maakt je volledige potentie waar, bereikt jouw ideale gewicht, je hebt meer energie, je relaties verbeteren. En dat zorgt er allemaal voor dat je vrolijker bent en je meer ontspannen voelt. Hoe fijn!
Want een vrolijke en ontspannen jij leidt weer tot meer succes in je bedrijf; want je bedrijf is de weerspiegeling van hoe jij je voelt. 
 
Wanneer je kiest voor een uitgebreider traject, hoe beter Ayurveda in je leven wordt geïmplementeerd en hoe beter je het zelf kunt toepassen in je dagelijks leven. Raak je een keer uit balans? Dan weet jij precies welke remedies je moet inzetten om weer in balans te komen. En dat gaat ongetwijfeld gebeuren… want ons leven balanceert vaak op het randje van balans en onbalans! Zeker voor ambitieuze vrouwen 😉 
 
Zijn je hormonen uit balans, menstrueer je bijvoorbeeld niet meer of ervaar je altijd veel pijn en klachten tijdens deze fase in de maand? Ook daar help ik je mee. Dit is namelijk niet nodig! Ik heb deze klachten zelf ook jaren ervaren en hier veel onderzoek naar gedaan. Uiteindelijk zijn mijn klachten volledig verdwenen!
 
Ook heb ik ruim twintig jaar lang ik een heel groot slaapprobleem gehad. Als geen ander weet ik dus hoe het is om slecht te slapen. En daardoor weet ik ook wat je allemaal kunt doen om wel weer die goede nachten te maken. Zonder slaappillen en andere zooi die je eigenlijk liever niet wilt nemen. Ik heb zelf ondervonden dat je leven hierdoor totaal kan veranderen. Door de optimale ondersteuning vanuit Ayurveda zal je steeds beter gaan slapen. Na een tijdje zul je zonder moeite in slaap vallen en ook doorslapen. Daardoor voel je fit, energiek en mentaal supersterk.
 
We pakken samen dus al je klachten aan, van een pijnlijke rug tot opgeblazen buik, van slaapproblemen tot angstgevoelens, van (chronische) stress tot overgewicht, van een onrustige mind tot huidproblemen, van hormonale problemen tot weinig energie.

Na mijn coachingstraject:

Ben jij ook klaar om te investeren in jezelf, zodat je de allerbeste versie van jezelf wordt in zowel je privéleven als je carrière? 

WAT ANDEREN ZEGGEN

“IK ZIT LETTERLIJK EN FIGUURLIJK BETER IN MIJN VEL, HEB MEER ENERGIE, MIJN CYCLUS IS REGELMATIG EN MIJN HOOFD IS RUSTIGER!”
 
Ik wilde door Marleen gecoacht worden, omdat ik heel benieuwd was naar mijn dosha en mijn onbalans. Na het coachingstraject wist ik dan ook precies wat mijn dosha was en waar mijn onbalans zat en kreeg ik tips en adviezen mee om deze weer in balans te krijgen. Ook kreeg ik elke keer een mail met uitgebreide adviezen opgestuurd waarin alles wat we besproken hadden stond vermeld, dit vond ik erg fijn om terug te lezen. Na het volgen van de adviezen voel ik mij een stuk beter in mijn vel (letterlijk en figuurlijk) Mijn hoofd is rustiger, ik voel me gevoed ipv gevuld qua voeding, heb veel meer energie en mijn cyclus is regelmatiger. Marleen neemt ook echt de tijd voor me, ik voelde me welkom en gehoord, ik ben heel tevreden. – Angela Gerritsen 
“IK HEB GEEN LAST MEER VAN BUIKPIJN EN HEB VEEL MEER ENERGIE!”
 
Marleen is een onwijs fijne coach en heeft mij super goed geholpen in mijn eerst kennismaking met Ayurveda. Na het luisteren van de Ayurveda Podcast, was ik zo nieuwsgierig dat ik  een traject bij Marleen heb geboekt. Dit heeft mij enorm geholpen in het specifiek toepassen van Ayurveda op mij, als enorme Vata 😉 Ik leer mezelf steeds beter kennen en het allerbeste: ik heb geen last meer van buikpijn en heb veel meer energie! Kirsten Petram