Gezond Zwanger worden met Ayurveda

Verhoog in 6 stappen jouw vruchtbaarheid en de kans op een gezonde zwangerschap

“Op een simpele, effectieve & natuurlijke manier je vruchtbaarheid verhogen en jouw lichaam voorbereiden op een gezonde zwangerschap.”

Mijn ebook is dé manier om ervoor te zorgen dat jij precies weet wat je moet / kan doen om gezond zwanger te worden en daar ook gerichte stappen in kunt nemen.

Dit ebook helpt je met de juiste voeding, lifestyle en supplementen, maar ook met mentale support zodat jij dit proces met minder zorgen en meer zelfvertrouwen gaat ervaren.

Ben jij ook klaar voor deze reis, zodat je jouw vruchtbaarheid vergroot en zo de kans op een gezonde zwangerschap verhoogt? Dan is dit jouw ‘call to action’!

Gezond zwanger worden met Ayurveda

“De gezondheid van je kindje begint al ver vóórdat jij zwanger bent.”

Voor wie is dit e-book?

Als je dit leest, dan heb je waarschijnlijk besloten dat je zwanger wilt worden.
Of je nou nieuwsgierig bent wat je allemaal kunt doen om je lichaam zo goed 
mogelijk te ondersteunen voor die gezonde zwangerschap of dat je al
een (lange) tijd bezig bent en voelt dat je meer kan doen om je vruchtbaarheid te verhogen.

Dit ebook helpt jou daarbij.

Hoe zou het zijn als je…

 • …..precies weet en voelt wat jouw lichaam nodig heeft om jouw vruchtbaarheid te verhogen
 
 • …daardoor de kans op een natuurlijke en gezonde zwangerschap zo groot mogelijk maakt.
 
 • …begrijpt welke (simpele) stappen er bij jou als uniek persoon passen, om je lichaam in balans te brengen en jouw optimale gezondheid te bereiken.
 
 • …je daardoor ook je slaap, energielevel, menstruatiecyclus, mindset, gewicht en stressniveau verbetert.
 
 • …door een goede voorbereiding de kans enorm verhoogt dat jij een fijne en zorgeloze zwangerschap krijgt, net als een gezond kindje.
 
 • …vol vertrouwen deze bijzondere reis aan gaat of, als dat nu nog niet zo is, weer het vertrouwen terug te vinden.

Wil je dit ook veranderen?

 • Van ‘onzekerheid’ omdat je niet altijd weet wat je moet doen om je lichaam optimaal te ondersteunen naar ‘vol van vertrouwen’ dat wat je doet precies goed is.

 

 • Van heel veel algemene adviezen over zo snel mogelijk zwanger worden naar het echt leren kennen en begrijpen van jouw lichaam en zo precies het juiste doen wat bij jou past, want iedereen is anders.

 

 • Van angst of het wel lukt, naar vertrouwen dat het lukt. Omdat je begrijpt hoe jij je lichaam op de beste manier kunt ondersteunen

 

 • Van het gevoel ‘geen controle op dit proces te hebben‘ naar ‘zelf de regie weer in eigen handen nemen‘ (ook (juist!) als je in een fertiliteitstraject zit!)

 

 • Van elke maand weer in de stress zitten of het gelukt is, naar de rust vinden om te weten en voelen dat jij precies de juiste dingen doet om de kans zo groot mogelijk te maken dat je zwanger wordt.

Het ebook bevat….

 • Ruim 50 pagina’s vol met simpele en praktische tips om op een natuurlijke manier jouw vruchtbaarheid te verhogen.

 

 • Het begrijpen van jouw eigen hormonale stelsel plus dat van de man en wat jullie kunnen doen om de kwaliteit ervan direct te verbeteren.

 

 • Kennis over de voor jou juiste voeding voor jouw optimale gezondheid die bovendien ondersteunt bij deze preconceptie fase.

 

 • Fijne uitleg van speciale detox, zodat jouw lichaam gereinigd wordt en zo beter voorbereid is op een zwangerschap.

 

 • Ik leer je wat de juiste leefstijl voor jou is en hoe je dit op een fijne manier in je dagelijkse leven kunt toepassen.

 

 • Praktische tools zodat jij kunt zorgen voor een ontspannen mind en meer vertrouwen, ook als het niet gelijk lukt.

 

 • Duidelijke uitleg over wat Ayurveda is en hoe jij jouw body-mind type kunt begrijpen om zo precies de juiste dingen toe te passen.

 

 • 6 heerlijke (en simpele!) recepten om je lichaam optimaal te ondersteunen in jouw fertiliteitsproces.

Van mama’s (to be) die ik mocht helpen:

“Als geen ander weet ik dus ook hoe vreselijk het is als zwanger worden (nog) niet lukt.“

Marleen Dijkhoff

Vanaf het eerste moment dat ik hoorde wat Ayurveda voor je zwangerschap kan doen, was ik op slag verliefd. En dat was ook gelijk de reden dat ik diverse opleidingen heb gevolgd van onder andere een authentieke Indiase Ayurveda zwangerschaps-expert.

Alle principes heb ik zelf toegepast in mijn eigen (lange) preconceptie fase, mijn derde zwangerschap, bevalling en kraamtijd. 

Want helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend om zwanger te worden en te blijven. Ruim 1 op de 5 koppels kampt inmiddels met fertiliteitsproblemen. En ook ik hoorde bij deze groep. Van mijn dochter Bobbie Feline ben ik daarom via een lange weg van gynaecologen en hormonen zwanger geworden.

 

Als geen ander weet ik dus ook hoe vreselijk het is als zwanger worden (nog) niet lukt. Hoe het voelt om elke maand volgespoten te worden met hormonen en je daardoor als een vreselijke heks gaat dragen en het voelt alsof je van binnen explodeert. Hoe vermoeiend en emotioneel slopend de bezoeken aan de gynaecoloog en het ziekenhuis zijn.

Als ik toen had geweten wat ik nu allemaal weet!  

Door Ayurveda verdween mijn 20-jarige slaapprobleem binnen een paar maanden, kwam ik hormonaal weer in balans, verdween mijn PCOS, kreeg ik mijn menstruatie weer terug, werd ik op een natuurlijke manier zwanger van mijn derde kindje en ervaarde ik stress op een totaal andere manier. 

Daarom is het mijn missie om nog veel meer vrouwen te helpen dit effect ook te bereiken, zodat zij ook hun vruchtbaarheid en de kans op een fijne en zorgeloze zwangerschap kunnen verhogen. Dit doe ik door middel van mijn boeken, cursussen en coachingstrajecten. Alles om ervoor te zorgen dat vrouwen en hun partner met Ayurveda hun vruchtbaarheid en de kans op een fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd verhogen.

Dit gun ik elke vrouw. En dit e-book is precies wat dit voor jou gaat doen!

Veelgestelde vragen

Of je nou nieuwsgierig bent wat je allemaal kunt doen om je lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen voor die gezonde zwangerschap of dat je al een (lange) tijd bezig bent en voelt dat je meer kan doen om je vruchtbaarheid te verhogen. Dit e-book helpt jou daarbij.

Ayurveda is een eeuwenoude geneeswijze die zijn oorsprong ongeveer 5000 jaar geleden vond in India. Tegenwoordig is deze kennis over de hele wereld verspreid. ‘Ayur’ staat voor ‘leven’ en ‘veda’ staat voor ‘wetenschap’, daarom wordt het ook wel de wetenschap van het leven genoemd. Door in balans te zijn met jouw unieke body-mind type, zorg je ervoor dat je jarenlang in goede staat van gezondheid blijft.
Daarnaast is Ayurveda gebaseerd op twee basisprincipes. De mind en het lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden én is er niets krachtiger dan de mind om het lichaam te helen en transformeren. Ayurveda kijkt op een holistische wijze naar gezondheid en neemt daarbij ook andere onderwerpen mee, zoals lifestyle, medicinale kruiden, massages, spirituele inzichten, yoga en meditatie. Ayurveda gelooft niet in one size fits all, want aangezien iedereen uniek is, hoort daar ook per persoon een andere benadering bij.

De focus voor dit e-book ligt op de voor jou juiste voeding, leefstijl en supplementen die allemaal bijdragen aan het verhogen van jouw vruchtbaarheid.

Ook (juist!) wanneer jij in een fertiliteitstraject zit kun je aan de slag met de tips! Ik werk veel met vrouwen die in een traject zitten en samen behalen we prachtige resultaten.Hoe beter jij in balans bent, hoe groter de kans dat de behandeling succesvol wordt. Dus zit jij nu in een traject? Gun jezelf echt het toepassen van Ayurveda.

Er wordt rekening gehouden met intoleranties en allergieën.. Ook zijn bijna alle recepten van nature glutenvrij. Mocht je een andere voedselintolerantie of allergie hebben, neem dan even contact op via marleen@deayurvedacoach.com en dan kijkt Marleen met jou naar de mogelijkheden.

Nadat jij het e-book betaald hebt ontvang je via een e-mail jouw bestelling. Klik in deze mail onder de tekst Downloaden op ‘E-book”’, op deze manier kun je het e-book opslaan op jouw computer, tablet of telefoon. Let op: dit is een e-book en geen fysiek boek, het wordt dus niet via de post naar jouw huisadres opgestuurd.

Heb je problemen met het downloaden van het e-book? Stuur dan een mail naar marleen@deayurvedacoach.com.

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Waar ik veel handige tips geef over Ayurveda en mijn favoriete onderwerpen: stress, energie, slapen, hormonen en (voorbereiding) zwangerschap.  @deayurvedacoach