1:1 AYURVEDA COACHINGSTRAJECT VOOR ZWANGERSCHAP

Ik leer jou in dit exclusieve 1:1 traject hoe je met Ayurveda optimaal voorbereid bent op je zwangerschap, je jouw vruchtbaarheid verhoogd en je een hele fijne zwangerschap en kraamtijd kunt hebben. 
 
Helaas is dit allemaal niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ook niet voor mij. Van mijn eerste dochter Bobbie Feline ben ik dan ook via een lange weg van gynaecologen en hormonen zwanger geworden.
 
Als ik toen had geweten wat ik nu weet over Ayurveda! 
Gelukkig kreeg ik een herkansing, waarbij ik zonder hormonen en ziekenhuisbezoeken op een natuurlijke manier zwanger werd van mijn zoontje Charlie Mick. Zo ontzettend fijn om het ook op die manier mee te maken! Wat een verschil hoe je die periode dan beleeft. Dit gun ik elke vrouw! 
 
Ik kan jou daarbij helpen.
 
Wil jij zwanger worden of kun je moeilijk zwanger worden, dan is mijn zwangerschapstraject de beste start die je je maar kunt wensen voor jou en je kindje. Het zal je vruchtbaarheid verhogen, je kansen om snel zwanger te worden vergroten en je creëert met voeding en lifestyle de ideale omstandigheden voor een fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd.
 
“Onderzoek toont aan dat de juiste aanpassing in voeding en lifestyle (3-4 maanden voorafgaand aan de conceptie) de kans op het krijgen van een gezonde baby tot wel 80% kan vergroten!” 

Misschien herken je het volgende wel:

De vrouwen die ik coach op het gebied van zwangerschap willen allemaal hetzelfde: probleemloos zwanger worden, zo gezond mogelijk zwanger zijn, een zo fijn mogelijke bevalling en een ontspannen kraamtijd. Helaas lukt dit steeds vaker niet en kunnen veel vrouwen daar hulp bij gebruiken. 
 
Heb je dat gevoel ook? Het kan soms zo lastig zijn, terwijl het bij andere vrouwen bijna vanzelf lijkt te gaan. Je hebt waarschijnlijk zelf ook al het een en ander geprobeerd. Maar het feit dat je dit leest, betekent waarschijnlijk ook dat je nog niet de hulp gevonden hebt die je nodig hebt. 
 
Je wilt heel graag snel zwanger worden en je zwangerschap zo gezond mogelijk doorkomen, maar tot nu toe lukt dit nog niet. 
Of het nu gaat om dat zwanger worden (nog) niet lukt, je een of meerdere miskramen hebt gehad of je wel zwanger bent maar je je ellendig voelt: je weet niet meer wat je moet doen. En dan zijn er natuurlijk ook nog de bevalling en de kraamtijd waar je je optimaal op voor wilt bereiden. 
 
Er is ook zoveel (tegenstrijdige) informatie over zwanger worden en blijven. Hoe weet je nu wat je moet geloven en wat het beste is voor jou en je kindje?

Stel je eens voor dat

Dat klinkt fijn toch? 
 
Goed nieuws! Dit kan allemaal!
Door de optimale ondersteuning vanuit Ayurveda kom jij fysiek en mentaal helemaal in balans, wordt jouw vruchtbaarheid verhoogd en geef je je lichaam alles wat het nodig heeft om gezond zwanger te worden en te blijven. 
 
Maar… om dat te bereiken moet je verder kijken dan een standaard dieet of mindfulness oefening. Dat heb je waarschijnlijk zelf ook al ervaren.  Jij bent namelijk een uniek persoon en hebt dan ook een persoonlijke aanpak nodig en geen ‘one-size-fits all’. 
 
Wat voor jou goed is qua voeding kan voor een ander juist vergif zijn.
 
Toch is dit vaak wat we doen, we volgen massaal 1 dieet, geloven dat HIIT trainingen voor iedereen goed zijn en yoga’en ons suf. En toch voelen we ons totaal niet beter. Wat als er een manier is die kijkt naar wat JIJ als uniek persoon nodig hebt? Die kijkt naar alle aspecten in je leven; voeding, supplementen, beweging, mindset, self-care, slaap en je cyclus. 
 
Afhankelijk van wat jouw prioriteit is en waar jouw specifieke behoefte ligt, coach ik jou – naast voeding, mindset en lifestyle – op de onderwerpen stress, slaap en hormonen. 
 
Want alles draagt bij aan een optimale voorbereiding op jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Hierdoor word je in super goede fysieke en mentale staat (sneller) zwanger, is de kans het grootst dat je een hele fijne zwangerschap krijgt en krijgt je kindje (en dus jij ook!) de beste start die het zich maar kan wensen. 
 
Dat is waar ik je mee help.

WAT ANDEREN ZEGGEN

“IK HEB VRIJWEL ZONDER KLACHTEN EEN SUPERFIJNE ZWANGERSCHAP GEHAD!”
 
Marleen heeft mij ontzettend goed begeleid tijdens mijn zwangerschap en daarna. De adviezen en recepten die ze me heeft gegeven hebben ervoor gezorgd dat ik vrijwel zonder klachten een super fijne zwangerschap heb gehad. Daarnaast heeft ze me bewust gemaakt van het belang van de kraamtijd en wat ik allemaal kon doen om me hier zo goed mogelijk op voor te bereiden.
 
Naast haar uitgebreide kennis over Ayurveda en gezondheid heeft ze een hele fijne, ontspannen energie wat voor mij heel goed voelde tijdens mijn zwangerschap. Ben je zwanger of wil je zwanger worden en wil je weten wat je kunt doen om je zo goed mogelijk te voelen en je voor te bereiden op je kraamtijd, dan adviseer ik je zeker om een consult bij Marleen te boeken! – Heleen Bergsma 
MIJN DERDE ZWANGERSCHAP, BEVALLING EN KRAAMTIJD MET AYURVEDA WAREN ZO ONTZETTEND VEEL FIJNER DAN DE EERSTE 2 ZONDER AYURVEDA.”
 
Mijn derde zwangerschap was totaal anders door het toepassen van Ayurveda. De tips en kruiden die Marleen mij gaf zorgen ervoor dat ik nauwelijks kwaaltjes had. Ook had ik veel meer energie dan bij mijn vorige zwangerschappen, waarbij ik Ayurveda niet toe heb gepast. En dat terwijl ik dus al twee druktemakers rond heb lopen! Mijn bevalling ging door alles wat ik had geleerd ook veel sneller en was veel minder pijnlijk. En doordat ik nu hele andere tools had voor mijn kraamtijd heb ik die veel meer ontspannen ervaren en ben ik super snel hersteld. Zo dankbaar voor dit traject! Ik kan Marleen als coach iedereen aanraden! Echt een kado voor jezelf en je kindje.  – Noor
“NADAT IK MARLEEN HAAR TRAJECT VOLGDE WERD IK BIJNA GELIJK ZWANGER!”
 
Door het coachingstraject van Marleen kreeg ik mijn vertrouwen weer terug om zwanger te worden, want dit ging niet vanzelf bij mij. Ik was al een jaar bezig met zwanger worden, helaas zonder resultaat. Door de voor mij juiste voeding te eten, kruiden en supplementen te nemen en mijn leefstijl aan te passen ben ik, nadat ik bij Marleen in het traject stapte, eindelijk zwanger geraakt! En ook nu pas ik alle tips toe die ik in het traject hebt geleerd en voel ik me super goed. Geen verrassing dus dat ik iedereen zo’n traject aanraadt 😉 – Fleur

Mijn zwangerschapstraject is voor jou als je…

EEN KIJKJE IN MIJN APP-GESPREKKEN MET MIJN KLANTEN

HOE ZIET EEN 1-OP-1 COACHINGSTRAJECT VOOR ZWANGERSCHAP ERUIT?

Wat krijg je allemaal bij een 1:1 AYURVEDA COACHINGSTRAJECT van 3 of 6 maanden.

COACHING

 • Kick-off sessie: Uitgebreide persoonlijke kick-off sessie van 2 uur, inclusief   pols- en tongdiagnose. Welk body/mind type ben je en wat heb je op elk vlak van je leven nodig om 100% in balans te komen en te blijven. Inclusief bioresonantietherapie* zodat we precies weten waar we bij jou de meeste aandacht aan moeten geven.
 • Vervolg consults: Om de week een 1:1 call om te kijken hoe je ervoor staat, welke onderwerpen aandacht nodig hebben en waarin je mij al je vragen kan stellen. Ook in te zetten als breathwork, meditatie of yoga nidra begeleiding. 
 * Bioresonantie is  Elk mens heeft een bio-energetisch veld in en om het lichaam. Er worden in de behandeling frequenties naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die zorgen voor celoptimalisatie en balancering van het systeem. 

SUPPORT

 • Support: 24/5  contact via Voxer & mail: Kom je ergens even niet uit, ik help je 5 dagen per week met al je vragen.
 
 • Voedings- & Leefstijlplan: Volledig op maat gemaakt voedings- en leefstijlplan wat ik na elke sessie weer voor je aanpas.
  • Inclusief persoonlijk  plan met kruidenremedies en supplementen
  • Inclusief elke maand nieuwe recepten die voor jouw type geschikt zijn
PRACTICE
 
 • Reset: Adviestraject voor stressverlaging, ontspanning en beter slapen.  
 
 • Relax: Elke maand een half uur online breathwork, meditatie en yoga nidra met mijn coaching groep. 
EXTRA
 
 • SELFCARE: Pakket met onder andere thee en etherische biologische massageolie, op maat gemaakt voor jouw body-mind/type en een optimale zwangerschap. * 
 • ENERGIE: Energieboosters zoals recepten, pranayama (ademhalingsoefeningen), etherische geuren & mindset. 
 • FERTILITY: Vruchtbaarheidsboosters zoals speciale drankjes, supplementen en pranayama (ademhalingsoefeningen). 
 • BONUS: 12 maanden Membership t.w.v. €24,99 op onze Alles over Ayurveda 
community (doorlinken) met ontzettend veel waardevolle informatie en inspiratie *
 • MASSAGE-THERAPY: Warme olie massage is de beste manier om te herstellen na je bevalling. Bij het 9 maanden traject leer ik jou en je partner hoe je dit het beste kunt doen. ** (ook bij te boeken voor 349,- bij het 3 of 6 maanden traject) 
 
*Alleen bij 6 of 9 maanden traject
** Alleen bij het 9 maanden traject 

Klinkt dit als wat jij nodig hebt? Vraag dan hieronder een gratis kennismakingsgesprek aan om te kijken of ik je kan helpen. Ik vind het namelijk super belangrijk dat we samen een goede match zijn. Deze wederzijdse klik is de basis van het succes van de coaching. Ook hoor ik tijdens dit gesprek graag alvast wat van jouw verhaal en jouw reden waarom je met zwangerschapscoaching aan de slag wilt, zodat ik aan kan geven of ik de juiste persoon voor jou ben.

DE RESULTATEN

Als je bij mij een coachingstraject volgt, zul je ervaren dat je fysiek en mentaal volledig in balans komt. Hierdoor je verhoog je jouw vruchtbaarheid en geef je jouw lichaam alles wat het nodig heeft om gezond zwanger te worden en te blijven. 
 
Door een speciaal voor jou gemaakt voedings- en lifestyle plan, in combinatie met het inzetten van diverse kruiden en supplementen en de praktische tips en tools vanuit Ayurveda, verhoog je de kans op een probleemloze zwangerschap. Zo krijgt jouw kindje de beste start die het zich maar kan wensen en ben jij ook de beste versie van jezelf. 
Door allerlei fijne tips vanuit Ayurveda weet jij hoe jij je super goed kunt voorbereiden op jouw droombevalling. Hierdoor sta jij er heel zelfverzekerd tegenover en voel je je volledig in je kracht.
 
Je hebt ook veel handige en praktische lifestyle- & voedingstips voor tijdens je kraamtijd, zodat je weet wat je het beste kunt doen tijdens de kraamtijd, je daardoor optimaal herstelt en van je kindje kunt genieten. 
 
Wist je dat: De eerste 42 dagen na de geboorte van een kind, de gezondheid van de moeder voor de komende 42 jaar bepalen? 
 
Daarnaast leer je allerlei handige tips, waardoor jij jouw kindje meer dan genoeg borstvoeding kan geven, zo lang als jij en je kindje dat willen. 
 
Heb je last van bepaalde gezondheidsklachten? Door Ayurveda toe te passen in je leven zul je merken dat ook deze klachten verdwijnen: je slaapt beter en hebt minder stress. Tegelijkertijd ervaar je meer vrijheid en innerlijke rust. Je haalt veel meer uit het leven, maakt je volledige potentie waar, bereikt jouw ideale gewicht, je hebt meer energie en je relaties verbeteren. En dat zorgt er allemaal voor dat je vrolijker bent en je je meer ontspannen voelt. En dat vergroot je kans op een succesvolle zwangerschap, bevalling en kraamtijd weer!
 
Hoe uitgebreider het traject is dat je kiest, hoe beter Ayurveda in je leven wordt geïmplementeerd, hoe beter je het zelf kunt toepassen in je dagelijks leven en hoe meer voordelen je uiteindelijk ervaart.

Na mijn coachingstraject:

Ben jij ook klaar om te investeren in jezelf, zodat je de allerbeste versie van jezelf wordt in zowel je privéleven als je carrière? 

Ben jij ook klaar om te investeren in jezelf, zodat de kans op een gezonde zwangerschap, bevalling en kraamtijd wordt verhoogd? 
 
Vraag dan hieronder een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik vind het namelijk super belangrijk dat we samen een goede match zijn. Deze wederzijdse klik is de basis van het succes van de coaching. Ook hoor ik tijdens dit gesprek graag alvast wat van jouw verhaal en jouw reden waarom je met zwangerschapscoaching aan de slag wilt, zodat ik aan kan geven of ik de juiste persoon voor jou ben en welk traject ik je adviseer.