Yes, wat leuk, Het is gelukt!

Je bent nu ingeschreven voor de Masterclass:

‘De vijf stappen voor een fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd’
Zodat je jezelf en je kindje de beste start van de wereld geeft.

Je hebt een e-mail gehad met de bevestiging. Dus jouw deelname aan de mijn Masterclass is nu definitief.

Leuk! 🙂
MIJN DERDE ZWANGERSCHAP, BEVALLING EN KRAAMTIJD MET AYURVEDA WAREN ZO ONTZETTEND VEEL FIJNER DAN DE EERSTE 2 ZONDER AYURVEDA.”
 
Mijn derde zwangerschap was totaal anders door het toepassen van Ayurveda. De tips en kruiden die Marleen mij gaf zorgen ervoor dat ik nauwelijks kwaaltjes had. Ook had ik veel meer energie dan bij mijn vorige zwangerschappen, waarbij ik Ayurveda niet toe heb gepast. En dat terwijl ik dus al twee druktemakers rond heb lopen! Mijn bevalling ging door alles wat ik had geleerd ook veel sneller en was veel minder pijnlijk. En doordat ik nu hele andere tools had voor mijn kraamtijd heb ik die veel meer ontspannen ervaren en ben ik super snel hersteld. Zo dankbaar voor dit traject! Ik kan Marleen als coach iedereen aanraden! Echt een kado voor jezelf en je kindje.  – Noor

In mijn Masterclass ga ik je leren:


  • Wat jij en je kindje elk trimester nodig hebben, zodat jij in balans blijft en je jouw kindje de best mogelijke start geeft


  • Hoe je beter met stress om kunt gaan


  • Wat je tegen vervelende zwangerschapskwaaltjes kunt doen, zoals misselijkheid, slapeloosheid, rugpijn en weinig energie.


  • Hoe je ervoor zorgt dat je op je eigen kracht en gevoel kunt vertrouwen en zo de kans op een droombevalling verhoogt


  • Wat je kunt doen voor een ontspannen kraamtijd waarin je snel herstelt en de borstvoeding makkelijk verloopt.


Let op: er komt geen replay, dus zorg ervoor dat je er live bij bent!


Liefs,


Marleen


“IK HEB VRIJWEL ZONDER KLACHTEN EEN SUPERFIJNE ZWANGERSCHAP GEHAD!”
 
Marleen heeft mij ontzettend goed begeleid tijdens mijn zwangerschap en daarna. De adviezen en recepten die ze me heeft gegeven hebben ervoor gezorgd dat ik vrijwel zonder klachten een super fijne zwangerschap heb gehad. Daarnaast heeft ze me bewust gemaakt van het belang van de kraamtijd en wat ik allemaal kon doen om me hier zo goed mogelijk op voor te bereiden.
 
Naast haar uitgebreide kennis over Ayurveda en gezondheid heeft ze een hele fijne, ontspannen energie wat voor mij heel goed voelde tijdens mijn zwangerschap. Ben je zwanger of wil je zwanger worden en wil je weten wat je kunt doen om je zo goed mogelijk te voelen en je voor te bereiden op je kraamtijd, dan adviseer ik je zeker om een consult bij Marleen te boeken! – Heleen Bergsma 

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Waar ik veel handige tips geef over Ayurveda en mijn favoriete onderwerpen: 
stress, energie, slapen, hormonen en (voorbereiding) zwangerschap.

 @deayurvedacoach