Een fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd met Ayurveda.

Zodat je jezelf en je kindje de beste start van de wereld geeft.

Voor alle vrouwen die zwanger of net bevallen zijn en deze periode zo ontspannen mogelijk en vol vertrouwen willen ervaren.

“Geef jezelf en je kindje de beste start van de wereld”

Herken je dit?

Je bent zwanger en je wilt natuurlijk alleen maar het beste voor jezelf en jouw kindje.
Maar…. wat is dat ‘het beste’? 

 • Moet je nu wel of niet sporten? 
 • En wat dacht je van de hoeveelheid eten? Moet je echt eten voor twee?
 • En welke supplementen zijn een must of mogen juist niet? 
 • Om nog maar niet te spreken over het bereiden van je eten, het wassen van je groenten en het wel of niet eten van bepaalde vis- en vleessoorten. Wat is nou goed?

En alsof al die tegenstrijdige adviezen niet vervelend genoeg zijn, heb je ook nog eens last van die zwangerschapskwaaltjes. Moe. Futloos. 

Dit had je jezelf heel anders voorgesteld.

Jij:
 • Wilt een zo ontspannen mogelijk en zorgeloze zwangerschap ervaren, maar dat voel je nu nog niet zo, want fysiek en mentaal voel je je niet zoals je had gehoopt.

 • Wilt precies weten wat per trimester de juiste voeding, leefstijl en supplementen zijn die jou en je kindje optimaal ondersteunen, want nu zie je door alle adviezen het overzicht niet meer.

 • Wilt graag weten wat je kunt doen voor jouw droombevalling, zodat je die vol rust en vertrouwen tegemoet gaat. Maar je weet ook dat je hiervoor nog niet alle kennis en tools hebt.

 • Wilt weten hoe je een zorgeloze en ontspannen kraamtijd krijgt, waarbij  jij je vol vertrouwen voelt over wat jij maar ook je kindje nodig heeft. En waarin je bovendien snel herstelt en de borstvoeding moeiteloos gaat, want daar maak je je soms zorgen over of dat wel gaat lukken.

Stel dat:

Daarom heb ik voor jou het online traject ontwikkelt: ‘Een fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd met Ayurveda.’

Het programma waar jij – op een simpele en toegankelijke manier – leert en ervaart hoe je jezelf en je kindje de beste start van de wereld geeft.

De investering voor dit uitgebreide online traject inclusief uitgebreid voedings-, leefstijl, en supplementen advies per maand, een duidelijk plan voor je bevalling en kraamtijd, begeleide oefeningen, pranayama, meditatie en een recepten guide van meer dan 40 recepten voor je zwangerschap en kraamtijd is 447,- euro. 

ZIJ GINGEN JOU VOOR...

review ayurveda bevalling 2
review ayurveda zwangerschap 2
review ayurveda zwangerschap 3
review ayurveda bevalling

Samen gaan we aan de slag om:

 • Te begrijpen wat jouw lichaam ieder trimester nodig heeft, zodat jij je vol energie voelt en blijft voelen terwijl je lichaam verandert.
 • Te ervaren hoe je ondanks alle veranderingen toch rust in je hoofd kunt krijgen en houden, want ja: zwanger zijn brengt een hoop emoties met zich mee.
 • Op een fijne manier te leren omgaan met je emoties (zoals angst en onzekerheid) zodat je  jouw zwangerschap vanuit rust en vertrouwen beleeft.
 • Een duidelijk en simpel plan qua voeding, leeftijd en supplementen voor je te maken, dat je gemakkelijk kunt integreren zodat jij jouw kindje optimaal ondersteunt’
 • Vertrouwen in je lichaam te krijgen en te begrijpen welke simpele en praktische tips je kan toepassen waardoor je een fijne bevalling krijgt zoals jij die voor ogen hebt
 • Er voor te zorgen dat je jouw kraamtijd ontspannen ervaart, zodat jij optimaal kunt genieten van jouw kindje en wat je aan tips kunt inzetten om snel te herstellen en zonder problemen borstvoeding kunt geven. 
 • Want ja… die roze wolk, die is echt wel mogelijk.

Dit kun je verwachten van het programma:

 • Online modules, met praktische en simpele tools, waarbij jij stap voor stap leert hoe jij een zo fijn mogelijke zwangerschap, bevalling en kraamtijd krijgt. 
 • De modules zijn kort en opgedeeld in overzichtelijke hoofdstukken. 
 • Bijna alles is ook opgenomen op video, ik coach je dus persoonlijk door de hele cursus heen. Je kan het ook in video bekijken of alleen de audio van de video luisteren, waardoor het makkelijk in jouw dag te integreren is 
 • Begeleide pranayama sessies  en Yoga nidra sessie voor optimale ontspanning
 • Uitleg en fijne kortingen op en van belangrijke supplementen die jou in elke fase in de zwangerschap en kraamtijd ondersteunen
 • Fijne hypnobirthing oefeningen en een speciale meditatie.
 • Een inspirerende Masterclass met bestseller auteur Willemijn Welten, waarbij ze vertelt hoe je contact kunt maken met het kindje in je buik, inclusief fijne en simpele oefeningen. 
 • Recepten guide met 40 recepten die jou en je kindje in je zwangerschap en kraamtijd optimaal ondersteunen
 • Een duidelijk plan voor je bevalling zodat jij je optimaal kunt voorbereiden
 • Een duidelijk stappenplan voor je kraamtijd zodat je zult ervaren dat dit ook vanuit ontspanning en liefde kan ipv stress en chaos.

   

De investering voor dit uitgebreide online traject inclusief begeleide oefeningen, uitgebreid voedings- en supplementen advies per maand, breathwork, meditaties en een recepten guide van 40 recepten is 447,- euro. 

Wat maakt dit programma zo bijzonder?

Dit aanbod is uniek omdat het elk aspect dat voor jou belangrijk is omvat; dus niet alleen OF voeding OF leefstijl OF supplementen. Nee, alles komt voorbij. 

Daarbij kijkt Ayurveda naar jou als uniek individu, dus het zijn hele persoonlijke adviezen. Daardoor ga je jezelf en jouw lichaam goed begrijpen en kun je daar helemaal op inspelen. Hoe bewuster jij je van jouw lichaam wordt, hoe beter de connectie met jouw kindje ook wordt. Zowel in de zwangerschap als de kraamtijd. 

Ook krijg je veel simpele oefeningen die jou door elke fase van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd helpen. Net als een zeer volledige en prachtig vormgegeven recepten guide met 40 recepten die jou en je kindje ondersteunen in elke fase van deze bijzondere periode. Het is de meest uitgebreide cursus die er op dit gebied bestaat. 

Twijfel je nog? Je bent waarschijnlijk maar een of een paar keer in je leven zwanger. Er is echt geen beter moment dan je zwangerschap om je 100% in te gaan zetten voor een gezond leven, zowel fysiek als mentaal. Zodat jij en je kindje de allerbeste start krijgen die jullie je maar kunnen wensen. 

Over mij

Zwanger zijn was als klein meisje al mijn grootste droom, maar helaas lukte dit bij mij heel moeilijk. Toen ik na een heel intensief traject – inclusief twee miskramen – met behulp van hormonen eindelijk  zwanger werd, voelde ik me ruim 15 weken lang heel erg beroerd. 

Bij de 20 weken echo bleek mijn dochtertje veel te klein en kreeg ik ook nog eens een hoge bloeddruk. Ik moest acuut stoppen met werken en ik werd medisch, precies het tegenovergestelde van wat ik wilde, want ik wilde graag alles op een natuurlijke manier doen. 

Helaas duurde mijn bevalling ook bijna drie dagen en ik ervaarde in de kraamtijd (naast mega veel liefde voor het mooiste meisje van de wereld) ook heel veel angsten. 

Maar hieruit leerde ik gelijk mijn grootste les:

Je hebt zelf zoveel impact op je zwangerschap!  Als ik toen had geweten wat ik nu allemaal weet! 

Want met de juiste voeding, leefstijl en supplementen kun je zo ontzettend veel doen om jezelf en je kindje optimaal te ondersteunen. 

‘Na twee niet-Ayurvedische zwangerschappen ervaar ik nu hoe het ook anders kan. Een zorgeloze zwangerschap waarbij je echt kunt genieten. Dat heeft Ayurveda in mijn dagelijks leven voor mij gedaan en daar wil ik jou ook kennis mee laten maken.

Op een simpele, praktische en gemakkelijke manier!

Inmiddels heb ik een zeer succesvolle podcast ‘De Ayurveda Podcast’ met bijna een miljoen downloads, een Boek ‘Alles over Ayurveda’ dat sinds oktober uit is gekomen en al met de tweede druk in de winkels ligt. Ook mijn tweede boek ligt binnenkort in de winkels. Daarnaast heb ik een eigen coachingspraktijk waar ik de afgelopen jaren vele vrouwen heb geholpen om zwanger te worden en om een fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd te ervaren.

Voor wie is dit traject?

Dit traject is voor jou als jij zwanger bent of net bevallen en je….

De investering voor dit uitgebreide online traject inclusief begeleide oefeningen, uitgebreid voedings- en supplementen advies per maand, breathwork, meditaties en een recepten guide van 40 recepten is 447,- euro.

ZIJ GINGEN JOU VOOR...

“IK HEB VRIJWEL ZONDER KLACHTEN EEN SUPERFIJNE ZWANGERSCHAP GEHAD!”
 
Marleen heeft mij ontzettend goed begeleid tijdens mijn zwangerschap en daarna. De adviezen en recepten die ze me heeft gegeven hebben ervoor gezorgd dat ik vrijwel zonder klachten een super fijne zwangerschap heb gehad. Daarnaast heeft ze me bewust gemaakt van het belang van de kraamtijd en wat ik allemaal kon doen om me hier zo goed mogelijk op voor te bereiden.
 
Naast haar uitgebreide kennis over Ayurveda en gezondheid heeft ze een hele fijne, ontspannen energie wat voor mij heel goed voelde tijdens mijn zwangerschap. Ben je zwanger of wil je zwanger worden en wil je weten wat je kunt doen om je zo goed mogelijk te voelen en je voor te bereiden op je kraamtijd, dan adviseer ik je zeker om een consult bij Marleen te boeken! – Heleen Bergsma 
MIJN DERDE ZWANGERSCHAP, BEVALLING EN KRAAMTIJD MET AYURVEDA WAREN ZO ONTZETTEND VEEL FIJNER DAN DE EERSTE 2 ZONDER AYURVEDA.”
 
Mijn derde zwangerschap was totaal anders door het toepassen van Ayurveda. De tips en kruiden die Marleen mij gaf zorgen ervoor dat ik nauwelijks kwaaltjes had. Ook had ik veel meer energie dan bij mijn vorige zwangerschappen, waarbij ik Ayurveda niet toe heb gepast. En dat terwijl ik dus al twee druktemakers rond heb lopen! Mijn bevalling ging door alles wat ik had geleerd ook veel sneller en was veel minder pijnlijk. En doordat ik nu hele andere tools had voor mijn kraamtijd heb ik die veel meer ontspannen ervaren en ben ik super snel hersteld. Zo dankbaar voor dit traject! Ik kan Marleen als coach iedereen aanraden! Echt een kado voor jezelf en je kindje.  – Noor
“NEEN HELE FIJNE ZWANGERSCHAP GEHAD EN DE BEVALLNG EN KRAAMTIJD WAREN OOK PRECIES ZOALS IK HOOPTE!”
 
Door het coachingstraject van Marleen kreeg ik mijn vertrouwen weer terug om zwanger te worden, want dit ging niet vanzelf bij mij. Ik was al een jaar bezig met zwanger worden, helaas zonder resultaat. Door de voor mij juiste voeding te eten, kruiden en supplementen te nemen en mijn leefstijl aan te passen ben ik, nadat ik bij Marleen in het traject stapte, eindelijk zwanger geraakt! En ook heb ik alle tips toegepast in mijn zwangerschap, ik heb me daardoor ontzettend goed gevoeld. Ook was het heel fijn om me op de bevalling en kraamtijd te kunnen voorbereiden. beiden zijn ook heel fijn verlopen, precies zoals ik hoopte. Geen verrassing dus dat ik iedereen zo’n traject aanraadt 😉 – Fleur
Fleur review
review ayurveda bevalling 2
review ayurveda zwangerschap 2
review ayurveda zwangerschap 3
review ayurveda bevalling

Meest gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen beantwoord:

Vaak voel je dan een soort trigger, een connectie, een sparkle. Ben je daarnaast zwanger of net bevallen, ja dan is het 100% geschikt voor jou.

Je hebt 18 maanden toegang.

De meeste wel! Ghee kun je altijd vervangen door kokosolie of sesamolie. Voor melk gebruik je plantaardige melk.

Dat is geen enkel probleem, ik wilde het deel van de bevalling en de kraamtijd eigenlijk als aparte cursus maken. En het deel over 3e trimester, bevalling en kraamtijd had een cursus op zich kunnen zijn!. Dit stuurde een van klanten achteraf:
“Ik startte pas in mijn derde trimester met dit traject, maar wat had ik dit graag eerder willen doen!  Maar ik had dit niet willen missen. Ik heb ontzettend veel tips gehad en door deze handvatten kreeg ik rust in mijn hoofd. Ik voelde gelijk dat het goed was, want mijn klachten verdwenen en ik kon me door de oefeningen en tips veel beter ontspannen. De connectie met mijn kindje werd ook sterker doordat ik veel meer bewust aanwezig was. Het feit dat mijn natuurlijke (!) bevalling ook heel dicht bij mijn droombevalling kwam – terwijl ik voor het traject nog het liefst een keizersnede wilde – bevestigde voor mij dat Ayurveda echt pure magie is.

Zodra je je hebt aangemeld, kun je gelijk starten. Je ontvangt een email met daarin al je gegevens. Kijk ook altijd even in je spam-folder.

Dat weet je als je de cursus doet, maar lees de reviews maar eens 😉 Ik heb nog nooit een ontevreden klant gehad.
Dan hoor ik dat heel graag van je en vinden we samen vast wel een oplossing.
Dat kan zeker! Wat een geweldig idee.

Dit aanbod is uniek omdat het elk aspect dat voor jou belangrijk is omvat; dus niet alleen OF voeding OF leefstijl OF supplementen. Nee, alles komt voorbij.

Daarbij kijkt Ayurveda naar jou als uniek individu, dus het zijn hele persoonlijke adviezen. Daardoor ga je jezelf en jouw lichaam goed begrijpen en kun je daar helemaal op inspelen. Hoe bewuster jij je van jouw lichaam wordt, hoe beter de connectie met jouw kindje ook wordt. Zowel in de zwangerschap als de kraamtijd.

Ook krijg je veel simpele oefeningen die jou door elke fase van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd helpen. Net als een zeer volledige en prachtig vormgegeven recepten guide met 40 recepten die jou en je kindje ondersteunen in elke fase van deze bijzondere periode. Het is de meest uitgebreide cursus die er op dit gebied bestaat.

Je bent waarschijnlijk maar een of een paar keer in je leven zwanger. Er is echt geen beter moment dan je zwangerschap om je 100% in te gaan zetten voor een gezond leven, zowel fysiek als mentaal. Zodat jij en je kindje de allerbeste start krijgen die jullie je maar kunnen wensen.

Dankjewel dat je tot het einde hebt gelezen. En dat betekent natuurlijk niet niets. Het betekent dat jij klaar bent voor verandering. Het betekent dat jij het anders wilt doen. En klaar bent voor de beste start voor jezelf, maar zeker ook voor jouw kindje.

Twijfel je nog? Je bent waarschijnlijk maar een of een paar keer in je leven zwanger. Er is echt geen beter moment dan je zwangerschap om je 100% in te gaan zetten voor een gezond leven, zowel fysiek als mentaal. Zodat jij en je kindje de allerbeste start krijgen die jullie je maar kunnen wensen.

De investering voor dit uitgebreide online traject inclusief begeleide oefeningen, uitgebreid voedings- en supplementen advies per maand, breathwork, meditaties en een recepten guide van 40 recepten is 347,- euro.