Wat super goed dat je interesse hebt in de natuurlijke visolie van Eqology

Tijdens je zwangerschap is vooral het vetzuur DHA erg belangrijk voor jou en je kindje. Voor de hersen- en zenuw ontwikkeling maar óók voor het scherp houden van je eigen brein. (Byebye pregnancy brains)

Te weinig DHA en omega 3 merk je aan zwangerschapsdementie en je hebt meer kans op een postnatale depressie. En vrouwen die zeggen; ik heb me na m’n zwangerschap nooit meer de ‘oude’ gevoeld —> tekort omega 3.

Daarnaast zorgt omega3 ervoor dat de celmembraan flexibeler wordt waardoor opname van vitamines en mineralen verbetert.

Je kindje gebruikt tot wel 50% (!) van jouw vetzuren voor de groei en ontwikkeling. Daarom heb je ook een veel hogere behoefte aan omega 3-vetzuren tijdens en na je zwangerschap, Een visolie supplement dient minstens 500mg EPA en DHA te bevatten. Ik raad altijd aan om te kiezen voor een visolie in plaats van een supplement, omdat dit makkelijker wordt opgenomen én beter is voor je brein door de goede verhouding aan EPA en DHA. Als je nu denkt; ik krijg dit wel binnen met 3x per week vis…. NOPE! Alleen als je minstens drie keer per week wilde, biologische vis eet (zoals zalm) kom je hier net aan. Maar juist tijdens je zwangerschap mag je veel vissoorten niet te vaak, kortom: de kans is zo goed als 0% dat jij op die manier de minimale hoeveelheid EPA en DHA binnen krijgt. 

Ik ben zelf heel erg fan van de 100% natuurlijke olie van Eqology. Dit Is pure omega-3 olie van 100% Arctische wilde vis en bevat organische, koudgeperste olijfolie en vitamine D3 – met een toegevoegde verse smaak van natuurlijke sinaasappel.

De resultaten tonen aan dat bijna iedereen die gedurende 120 dagen de Pure Arctic Oil heeft gebruikt een sterk verbeterde vetzuur evenwicht bereikt. Pure Arctic Oil bevat pure omega-3 olie uit kabeljauw gevist uit de voedzame, arctische wateren voor de Noorse kust. Heel erg belangrijk als je hormonaal in balans wilt komen en / of  je zwanger bent! Ook een groot pluspunt; de vis wordt duurzaam gevangen en de olie wordt van de overblijfselen van de voedselindustrie gemaakt, dus er is geen bijvangst.

Hoe werkt het?

Als je deze olie wilt kan ik je de flesjes aanleveren. Je krijgt dan elke maand een flesje opgestuurd voor in ieder geval 5 maanden. Zodat je nooit zonder komt te zitten. Ook na je bevalling wil je dit blijven slikken! Echt heeeel belangrijk! 

Vul hieronder je gegevens in en ik ga het voor je regelen.

Je krijgt dan voor in ieder geval 5 maanden elke maand een fles pure visolie opgestuurd. Zo zit je nooit zonder. Dit is echt een supplement dat je elke dag wilt nemen, het liefst je leven lang. Maar laten we eerst eens met 6 maanden beginnen 😉

Als je het via mij doet bespaar je bijna 100,- en weet je zeker dat je precies de juiste hoeveelheid neemt. 

De eerste maand kost het €78,- ex verzendkosten (want je krijgt 2 flesjes, dit is nodig omdat je eerst flink moet verhogen omdat je een tekort hebt) daarna kost het €38 euro ex verzendkosten. (Duur? Bedenk maar eens hoe duur wilde en biologische vis voor minstens drie keer per week is)

Je krijgt dan nog uitgebreid bericht van mij over hoe je dit het beste gebruikt.

Heb je vragen? Mail me dan even op marleen@deayurvedacoach.com. We kunnen ook altijd even kort bellen als je dat fijn vindt. 

Vul hier je gegevens in:

Super goed dat je deze investering in jezelf doet. (En als je zwanger bent ook in je kindje).

Je ontvangt van mij een mail met alle informatie en natuurlijk de flesjes olie.

Liefs!

Marleen

over mij

 

Na twee niet-Ayurvedische zwangerschappen ervaar ik nu hoe het ook anders kan en dat gun ik jou ook! 

Een zorgeloze zwangerschap waarbij je echt kunt genieten van deze bijzondere periode. Ik ben me nu veel bewuster van wat mijn lichaam nodig heeft en in tegenstelling tot wat ik vroeger dacht, heb ik nu zelf zoveel impact op dit proces.

Ik kan elke maand de juiste voeding, kruiden en supplementen nemen die mij en mijn kindje ondersteunen. Ik kan zorgen dat ik de juiste dingen doe qua leefstijl. 

Hierdoor verdwijnen zwangerschapskwaaltjes, zo was ik bijvoorbeeld tot week 15 enorm beroerd bij mijn eerste twee zwangerschappen. Bij deze zwangerschap heb ik alle Ayurvedische tips toegepast en voelde ik me na 9 weken alweer veel beter. Ook voel ik me nog meer verbonden met mezelf en mijn kindje in mijn buik en heb ik veel vertrouwen in mijn lichaam voor de bevalling. 

Met meer dan een half miljoen luisteraars wordt de impact van Ayurveda steeds groter. Mijn missie is om dit zoveel mogelijk vrouwen te leren, zodat je jezelf en je kindje de beste start van de wereld geeft.