Op een simpele manier je gezondheid een boost geven met Ayurveda? Dat kan!

Met de juiste kennis, tools en technieken is jouw fysieke en mentale gezondheid binnen handbereik. Jij kan stap voor stap leren hoe je in jouw drukke leven toch de ideale balans vindt en je daardoor fit, gezond en ontspannen voelt. Zodat jij alles kunt bereiken wat je graag wilt.

Wil jij leren hoe je in 7 stappen dichter bij jouw ideale gezondheid kunt komen?

Laat je dan informeren en inspireren tijdens mijn GRATIS online masterclass.

‘Boost direct je gezondheid met Ayurveda’

– Mijn 7 belangrijkste tips –

Binnen een uur weet jij hoe je met praktische en simpele stappen die voor jou werken je gezondheid een flinke boost geeft!

DIRECT JE GEZONDHEID BOOSTEN MET SIMPELE STAPPEN

Rondom gezondheid worden er zoveel tegenstrijdige adviezen gegeven die je vertellen dat jij met dat ene massa dieet en die specifieke sporthype snel weer moeiteloos gezond en gelukkig met jezelf en je leven bent. Want dat ene dieet werkt echt voor iedereen. En die ene sport is ook voor iedereen goed.

De grootste fout die ik maakte was om dit ook braaf te volgen om vervolgens te merken dat het voor mij niet werkte…

Herken je dat ook? Je hebt al zoveel dingen geprobeerd om gezonder te gaan leven en blij te zijn met jezelf en je leven, maar niks echt lijkt te werken voor je?
Zal ik je wat vertellen? Dit klopt ook, het werkt ook niet voor je!

Hier kom je achter in de gratis Masterclass:

‘Boost direct je gezondheid met Ayurveda’

-Mijn 7 belangrijkste tips-

Ayurveda heeft zich al meer dan 5000 jaar bewezen. In tegenstelling tot alle massa diëten en sporthypes kijk je met Ayurveda echt naar jou als uniek persoon en pas je daarop je voedings- en leefstijladviezen aan. Geen massa adviezen dus.

De waarheid is namelijk: je moet datgene gaan doen wat bij jou past, dan pas ga jij resultaten behalen zoals je fitter voelen, je natuurlijke gewicht bereiken en beter slapen.

Dat is de reden waarom ik zo enthousiast ben over mijn nieuwe masterclass ‘Boost direct je gezond met Ayurveda’. In deze masterclass heb ik ervoor gezorgd dat jij gaat begrijpen wat bij jou past qua voeding en leefstijl, zodat jij met praktische en simpele tips wel gezonder en gelukkig gaat worden.

HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS JE PRECIES WEET HOE...

Mijn unieke manier is ontstaan doordat ik de afgelopen jaren honderden vrouwen hiermee heb geholpen. En ze daarmee op een simpele manier de beste en meest geweldige resultaten behalen.

Het gaat uiteindelijk namelijk niet om het klakkeloos volgen van al die massale gezondheidstips.

Het enige dat je hoeft te weten is wat goed voor jou is qua voeding, leefstijl en supplementen. 

En dat exact ga ik jou leren in de gratis Masterclass!

In mijn Masterclass ga ik je leren:

 
 
  • Hoe jij met simpele routines meer energie kunt krijgen

 

  • Wat jij kunt doen om beter te slapen en fit wakker te worden

 

  • Wat je het beste kunt eten zodat je EN op jouw natuurlijke gewicht komt EN geen last meer hebt van die vreselijke opgeblazen buik

 

  • Wat je kunt doen tegen stress en hoe jij ervoor kunt zorgen dat je hier veel minder last van hebt

 

  • Hoe jij op een simpele manier kunt gaan toepassen wat voor jou werkt, zowel qua voeding als leefstijl.

“DRIE MAANDEN LATER BEN IK ECHT EEN COMPLEET ANDER MENS”

“Voordat ik het traject ging doen, werd ik volledig opgeslokt door mijn werk, was ik zo ongelofelijk moe en had ik last van allerlei klachten zoals buikpijn en menstruatieklachten. Qua werk zat ik juist op het hoogtepunt van mijn carrière. Maar in mijn privéleven was er weinig van mij over.

Ik ben stapje voor stapje gestart met de tips van Marleen en 3 maanden later ben ik echt een compleet ander mens. Als ik niet bij Marleen was begonnen was ik nu 100% zeker in een hele heftige burn out terecht gekomen, maar dankzij dit traject voel ik mij na jarenlang (fysieke) ellende en extreme vermoeidheid
steeds meer mijzelf.

De simpele routines waren prima toe te passen in mijn drukke leven en door voeding te gaan eten die bij me past, heb ik weer energie, slaap ik weer goed, is mijn cyclus zonder pijn, ben ik een stuk liever voor mezelf en ik heb de tools om mijzelf weer in balans te brengen als het even een dagje niet zo goed gaat.”
– Ashley –

over mij

“ALS IK WIST WAT IK NU WEET, HAD HET MIJ (EN MIJN OMGEVING) ZOVEEL ELLENDE BESPAARD”

Voor Ayurveda heb ik echt ALLES geprobeerd qua gezondheid om me maar fysiek en mentaal beter te voelen. Vaak ging het dan even beter en daarna viel ik weer terug en kreeg ik weer klachten zoals slecht slapen, problemen met mijn menstruatie, het gevoel hebben altijd ‘AAN’ te staan, niet op mijn natuurlijke gewicht zijn en vaak buikpijn hebben.

Gek werd ik ervan en ik had me er eigenlijk al bij neergelegd dat dit bij het leven hoorde.

Totdat ik in 2020 besloot dat het anders moest. En toen ik dat eenmaal besloten had ging het heel snel. Ayurveda kwam op mijn pad en veranderde mijn leven 180 graden de goede kant op.

In tegenstelling tot alle andere dingen die ik had geprobeerd, kijkt Ayurveda echt naar elke persoon apart en daarom werkt het ook voor iedereen. Toen ik erachter kwam wat mijn ‘body-mind-type’ en ik daarover las, was het alsof ik mijn eigen gebruiksaanwijzing eindelijk begreep…

En hieruit leerde ik mijn grootste les:

Het is zo ontzettend belangrijk om precies datgene te doen wat bij jou past!

Daarom wil ik jou ook het volgende meegeven; stop met het zoeken naar dingen die voor jou niet werken en ga je verdiepen en wat voor jou persoonlijk werkt.

Ik heb in mijn praktijk, door mijn boek ‘Alles over Ayurveda’ en met ‘De Ayurveda Podcast’ inmiddels duizenden vrouwen geholpen om zich met Ayurveda blijvend beter te voelen, zowel fysiek als mentaal. Niet met ingewikkelde diëten, maar gewoon via simpele en praktische stappen.

Ik hoop dat je dus nu beter begrijpt waarom ik zo enthousiast ben over mijn masterclass en hoop dat dit natuurlijk nog meer aanleiding gaat zijn voor jou om het maximale eruit te gaan halen!

Zie ik je bij mijn gratis Masterclass?