Je wilt het liefst makkelijk en gezond zwanger worden en bent op zoek naar een natuurlijke manier om je lichaam en mind hier perfect op voor te bereiden, zodat je een fijne en gezonde zwangerschap krijgt.

Download hier mijn gratis E-book 'Gezond zwanger worden met Ayurveda'.

Ik geef je hierin 7 simpele tips waardoor jij je vruchtbaarheid en de kans op een fijne zwangerschap verhoogt.

Dit e-book is voor jou als je...

  • Op zoek bent naar de beste en natuurlijke manier om jouw vruchtbaarheid optimaal te boosten.

  • Precies wilt weten welke voeding en lifestyle goed is voor jou, zodat je zo gezond mogelijk zwanger wordt.

  • De ideale omstandigheden wilt creëren in je lichaam EN je mind om zo gezond mogelijk zwanger te worden en te blijven.

  • Je kindje en jezelf op deze manier de beste start wilt geven die het zich maar kan wensen.

AYURVEDA

Ayurveda heeft zich al meer dan 5000 jaar bewezen.

In tegenstelling tot alle massa diëten en sporthypes kijken we met Ayurveda echt naar jou als uniek persoon en passen we daarop de voedings- en leefstijladviezen aan.

Er bestaat namelijk geen ‘one-size-fits-all’ dieet.

Dit ga ik je leren in mijn boek:

 
  • Simpele stappen die jij direct kunt toepassen om jouw vruchtbaarheid een boost te geven, zodat je de kans op een gezonde zwangerschap verhoogt. 
 
  • Te begrijpen wat jouw lichaam nodig heeft qua voeding en leefstijl, want iedereen is anders. Hierdoor creëer jij de best mogelijke voedingsbodem voor een zwangerschap.
 
  • Ontspannen te blijven als het niet gelijk lukt, zodat je zo min mogelijk last van stress zult hebben. Hoe minder stress, hoe beter.
 
  • Hoe jij je op die gezonde zwangerschap kunt voorbereiden en zo de beste start kunt creëeren voor jou en je kindje. 

over mij

Na 10 jaar samen, besloten mijn vriend en ik: ‘We gaan proberen om zwanger te worden’. Maar helaas ging het niet zoals ik had verwacht.

Elke maand was een teleurstelling. Elke test bleef maar negatief. Ik raakte onzeker en verloor het vertrouwen in mijn lichaam.

Een verwijzing naar een gynaecoloog maakte het niet beter.

Daar kreeg ik te horen dat ik PCOS had, en dat als ik kinderen wilde, het lastig zou worden. Mijn wereld stortte in op dat moment. Maar ik wist direct ook: ik ga er alles aan doen om mijn kinderwens uit te laten komen!

Na een lang en slopend traject, vol hormonen en twee miskramen verder, werd ik zwanger van mijn dochter Bobbie Feline.

En ondanks dat mijn hormonen helemaal in de war waren, raakte ik wonder boven wonder dat jaar erop zwanger van mijn zoontje Charlie.

Twee kinderen verder, maar nog steeds ervaarde ik veel klachten rondom mijn hormonen. Mijn menstruatie was nog steeds niet terug en ik wilde graag ooit een derde kindje. Ik voelde: Dit moet toch anders kunnen?

Dat was gelijk het moment waarop mijn ogen werden geopend door Ayurveda. Want je kunt je vruchtbaarheid echt verhogen als je begrijpt wat jouw lichaam nodig heeft.

Mijn menstruatie kwam binnen drie maanden terug, mijn PCOS verdween, ik voelde me veel meer ontspannen en als klap op de vuurpijl raakte ik op een natuurlijke manier zwanger van mijn derde kindje. Waarbij ik een hele fijne zwangerschap had, zonder de klachten die ik bij de vorige twee – niet Ayurvedische – zwangerschappen wel had gehad.

Na alle ellende daarvoor was dit zo geweldig en bijzonder om te ervaren. En precies dat is de reden dat ik jou hier ook bij wil helpen.

Inmiddels heb ik honderden vrouwen succesvol gecoacht in mijn praktijk in Amsterdam.

Dagelijks werk ik met hen aan hun fysieke en mentale gezondheid en voor dit soort berichten blijf ik altijd enorm dankbaar.

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Waar ik veel handige tips geef over Ayurveda en mijn favoriete onderwerpen: 
stress, energie, slapen, hormonen en (voorbereiding) zwangerschap.

 @deayurvedacoach