‘De vijf stappen voor een fijne zwangerschap, bevalling & kraamtijd’

Zodat je jezelf en je kindje de beste start van de wereld geeft.
 

Waar the F* is die roze wolk die je als zwangere is beloofd? 

Je bent zwanger en je wilt natuurlijk alleen maar het beste voor jezelf en jouw kindje.
Maar…. wat is dat ‘het beste’? 

Hier kom je achter in de gratis Masterclass: 

De vijf stappen voor een fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd.”

Binnen een uur weet jij hoe je met praktische en simpele stappen jezelf en je kindje de beste start van de wereld geeft.

tegenstrijdige adviezen

* Moet je nu wel of niet sporten? 

* En wat dacht je van de hoeveelheid eten? Moet je echt eten voor twee?

* En welke supplementen zijn een must of mogen juist niet? 

 * Om nog maar niet te spreken over het bereiden van je eten, het wassen van je groenten en het wel of niet eten van bepaalde vis- en vleessoorten. Wat is nou goed?

En alsof al die tegenstrijdige adviezen niet vervelend genoeg zijn, heb je ook nog eens last van die zwangerschapskwaaltjes. Moe. Futloos. Dit had je jezelf heel anders voorgesteld!

 

Hoe fijn zou het zijn als je precies weet…

Je wil je namelijk fit voelen en goed slapen. Je wilt ook rust in je hoofd en van je vervelende zwangerschapskwaaltjes af, zoals misselijkheid, hoofdpijn, spijsverteringsklachten, huidproblemen en weinig energie. Je wilt weer gaan leven in plaats van overleven en gaan genieten van deze bijzondere tijd. 

En door een fijne bevalling en ontspannen kraamtijd jouw kindje gewoon de beste start te geven die het verdiend. Want ja: die roze roze wolk, dat is 100% mogelijk.

Speciaal daarom geef ik de gratis Masterclass “De vijf stappen voor een fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd.” Binnen een uur weet jij hoe je met praktische en simpele stappen jezelf en je kindje de beste start van de wereld geeft. 

In mijn Masterclass ga ik je leren:

 
  • Wat jij en je kindje elk trimester nodig hebben, zodat jij in balans blijft en je jouw kindje de best mogelijke start geeft

 

  • Hoe je beter met stress om kunt gaan

 

  • Wat je tegen vervelende zwangerschapskwaaltjes kunt doen, zoals misselijkheid, slapeloosheid, rugpijn en weinig energie.

 

  • Hoe je ervoor zorgt dat je op je eigen kracht en gevoel kunt vertrouwen en zo de kans op een droombevalling verhoogt

 

  • Wat je kunt doen voor een ontspannen kraamtijd waarin je snel herstelt en de borstvoeding makkelijk verloopt.
 
MIJN DERDE ZWANGERSCHAP, BEVALLING EN KRAAMTIJD MET AYURVEDA WAREN ZO ONTZETTEND VEEL FIJNER DAN DE EERSTE 2 ZONDER AYURVEDA.”
 
Mijn derde zwangerschap was totaal anders door het toepassen van Ayurveda. De tips en kruiden die Marleen mij gaf zorgen ervoor dat ik nauwelijks kwaaltjes had. Ook had ik veel meer energie dan bij mijn vorige zwangerschappen, waarbij ik Ayurveda niet toe heb gepast. En dat terwijl ik dus al twee druktemakers rond heb lopen! Mijn bevalling ging door alles wat ik had geleerd ook veel sneller en was veel minder pijnlijk. En doordat ik nu hele andere tools had voor mijn kraamtijd heb ik die veel meer ontspannen ervaren en ben ik super snel hersteld. Zo dankbaar voor dit traject! Ik kan Marleen als coach iedereen aanraden! Echt een kado voor jezelf en je kindje.  – Noor

over mij


Na twee niet-Aurvedische zwangerschappen ervaar ik nu hoe het ook anders kan en dat gun ik jou ook! 

Een zorgeloze zwangerschap waarbij je echt kunt genieten van deze bijzondere periode. Ik ben me nu veel bewuster van wat mijn lichaam nodig heeft en in tegenstelling tot wat ik vroeger dacht, heb ik nu zelf zoveel impact op dit proces.

Ik kan elke maand de juiste voeding, kruiden en supplementen nemen die mij en mijn kindje ondersteunen. Ik kan zorgen dat ik de juiste dingen doe qua leefstijl. 

Hierdoor verdwijnen zwangerschapskwaaltjes, zo was ik bijvoorbeeld tot week 15 enorm beroerd bij mijn eerste twee zwangerschappen. Bij deze zwangerschap heb ik alle Ayurvedische tips toegepast en voelde ik me na 9 weken alweer veel beter. Ook voel ik me nog meer verbonden met mezelf en mijn kindje in mijn buik en heb ik veel vertrouwen in mijn lichaam voor de bevalling. 

Met meer dan een half miljoen luisteraars wordt de impact van Ayurveda steeds groter. Mijn missie is om dit zoveel mogelijk vrouwen te leren, zodat je jezelf en je kindje de beste start van de wereld geeft. 

Zie ik je bij mijn gratis Masterclass? 

De afgelopen jaren heb ik vele vrouwen mogen helpen:

Zoals Eline, die 15 weken zwanger was toen ze bij me kwam en zich totaal niet happy voelde, zowel fysiek als mentaal:

“DOOR DE PRAKTISCHE TIPS HEB IK DIRECT KUNNEN GENIETEN VAN HET MEISJE IN MIJN BUIK.”

 “Ik had in mijn zwangerschap heel veel klachten en voelde me totaal niet blij. Ik had weinig vertrouwen in mijn lichaam en voelde me helemaal niet zoals ik het me had voorgesteld. Door de praktische tips van Marleen heb ik direct kunnen genieten van het kleine meisje in mijn buik. “Ik ging van standje overleven naar leven. Ook tijdens mijn bevalling kon ik de tips inzetten en daar ben ik eeuwig dankbaar voor.

Nu aan het genieten van mijn kraamtijd, op het slaapgebrek na geniet ik er intens van.” 

Meld je direct aan voor de gratis Masterclass! Binnen een uur weet jij hoe je in balans kunt blijven tijdens jouw zwangerschap en hoe je jouw kindje de beste start kunt geven die mogelijk is. 

En ja, die ‘beste’ start bestaat echt! 😉

“IK HEB VRIJWEL ZONDER KLACHTEN EEN SUPERFIJNE ZWANGERSCHAP GEHAD!”
 
Marleen heeft mij ontzettend goed begeleid tijdens mijn zwangerschap en daarna. De adviezen en recepten die ze me heeft gegeven hebben ervoor gezorgd dat ik vrijwel zonder klachten een super fijne zwangerschap heb gehad. Daarnaast heeft ze me bewust gemaakt van het belang van de kraamtijd en wat ik allemaal kon doen om me hier zo goed mogelijk op voor te bereiden.
 
Naast haar uitgebreide kennis over Ayurveda en gezondheid heeft ze een hele fijne, ontspannen energie wat voor mij heel goed voelde tijdens mijn zwangerschap. Ben je zwanger of wil je zwanger worden en wil je weten wat je kunt doen om je zo goed mogelijk te voelen en je voor te bereiden op je kraamtijd, dan adviseer ik je zeker om een consult bij Marleen te boeken! – Heleen Bergsma 

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Waar ik veel handige tips geef over Ayurveda en mijn favoriete onderwerpen: 
stress, energie, slapen, hormonen en (voorbereiding) zwangerschap.

 @deayurvedacoach